A înfiat-o, după ce a fost respinsă de 20 de familii: ce problemă are fetița

Drama unei fetițe care a fost refuzată de 20 de familii la adopție a fost întreruptă de un bărbat cu inima mare care a decis să facă o faptă bună.

Până la vârsta de 13 zile, a fost refuzată la adopție de 20 de familii. Norocul ei era că, fiind atât de mică, nu ar fi trăit cu drama respingerii, deși șansele să o mai fi refuzat alte câteva sute de familii când mai creștea era foarte mare. Motivul din spate avea legătură cu faptul că este diferită, ea suferă de sindromul Down. Din acest motiv, familiile care își doreau în mod autentic să înfieze un copil și erau înscrise în sistem au neglijat farmecul ei și dragostea pe care o avea de împărtășit.

Povestea ei a luat o turnură pozitivă când a ajuns în brațele lui Luca Trapanese.  În România, bărbatul singur homosexual nu ar fi avut voie prin lege să înfieze un copil. Din fericire pentru fetița de doar câteva săptămâni, ea s-a născut în Italia, la fel și cel ce urma să-i fie tată. Deși nici acolo legislația nu este foarte permisivă cu astfel de cazuri, autoritățile au făcut o excepție și i-au oferit Albei un cămin fericit.

Adopția efectivă s-a petrecut în 2017, la câteva săptămâni după naștere. Acum, deja face valuri pe Instagram împreună cu tatăl ei care are 83.000 de urmăritori. Luca pare să fie un părinte cât se poate de mândru de fiica sa, iar Alba pare relaxată și bucuroasă în multe dintre pozele de pe internet.

 

View this post on Instagram

 

I momenti di relax con Alba sono veramente pochi??? #alba #nataperte #padre #diversità #single #roma #nuoviamici

A post shared by Luca Trapanese (@trapaluca) on

 

View this post on Instagram

 

Tornare a casa è sempre bello! Ph. Emanuele Cigliuti #marzanoappio #casa #gattogiorgio #alba #nataperte #estate2019

A post shared by Luca Trapanese (@trapaluca) on

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI