A frecat covorul cu balsam de rufe, apoi l-a aspirat. Ce truc genial a descoperit o gospodină

A frecat covorul cu balsam de rufe, apoi l-a aspirat. Ce truc genial a descoperit o gospodină
Te scapa de pete si mirosuri urate

A descoperit din greșeală un truc genial, pe care probabil nu l-ai știut până acum.

Trucuri ieftine și rapide de a scăpa de pete

Știai că balsamul se poate folosi și la alte lucruri în afara de clasica lui utilizare de a împrospăta și a face hainele catifelate și să miroasă frumos?

Balsamul de rufe este de mare ajutor și în alte treburi casnice. De exemplu, îl poți folosi pentru curățarea oricărui fel de geam. Amestecă apă și balsam de rufe într-un raport de 4 părți apă 1 parte balsam de rufe.

Pune soluția pe o cârpă și curăță geamul, apoi curăță cu o cârpă uscat. Geamurile vor străluci și nu vor rămâne pete.

Ce mai poți facce cu balsamul de rufe

Cu balsamul de rufe poți curăța uși, plăci ceramice sau mobilierul din baie. Fă aceeași soluție ca mai sus și curăță aceste obiecte ca să rămână strălucitoare și ca noi.

În plus, balsamul poate să te ajute dacă ți s-a blocat un fermoar. Pur și simplu pune puțin balsam de rufe pe fermoar și încearcă să îl deblochezi. Textura balsamului de rufe va permite lubrifierea fermoarului blocat, astfel încât să funcționeze din nou.

Balsamul de rufe este ideal pentru parchetul laminat. Toarnă balsam de rufe în apa cu care speli pe jos și vei obține o strălucite cum nu ai fi crezut.

În plus, balsamul este ideal pentru a înlătura părul de animale de pe covor.

Cu un burete sau o cârpă înmuiată într-un ameste de o parte balsam și o parte apă, curăță suprafețele de pe covor bine. Repetă procedeul cu o perie dură și vei aduna tot părul din covorul tău.

Totodată, acesta este bun pentru a îndepărta tapetul vechi. Pune soluție cu un burete și lasă să acționeze 20 de minute, iar tapetul se va dezlipi.

Poți curăța jachete de piele dacă există pete pe ea sau pur și simplu vrei să îi redai strălucirea.

Funcționează bine și pe scaunele auto. Elimini orice pată dacă lași soluție din apă cu balsam să acționeze 10 minute pe pată și apoi cureți cu o perie sau un burete.

Dacă hainele ți se electrizează, amestecă apă cu balsam de rufe și stropește articolele vestimentare sau căptușeala lor, astfel încât fibrele să fie protejate împotriva frecării și să nu se mai electrizeze.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI