A fost eliminat de la Survivor România 2021 și acum dă cărțile pe față: ”Mi se pare o manipulare uriaşă”

A fost eliminat de la Survivor România 2021 și acum dă cărțile pe față: ”Mi se pare o manipulare uriaşă”
”Manipulare uriașă!”. Un fost concurent Survivor spune adevărul după eliminare

Un concurent de la Războinici dă cărțile pe față și vorbește despre ce se întâmplă cu adevărat la Survivor. El acuză o „manipulare uriașă”, după ce a fost eliminat din competiție.

A fost eliminat de la Survivor România 2021 și acum dă cărțile pe față

Sorin Pușcașu de la Războinici a fost eliminat de la Survivor, deși nimeni nu se aștepta. Fostul concurent Survivor a ajuns în România și este decis să demscheze ce se întâmplă în show.

La Consiliul de nominalizare de duminică, 16 mai, Războinicii au rămas șocați când au auzit că Sorin Pușcașu a fost eliminat din competiție, la sfatul medicilor. El a stat trei săptămâni pe bară, din cauza faptului că analizele lui nu arătau prea bine, iar medicii au recomandat să nu se întoarcă pe traseu.

„Am o serie de vești neplăcute, iar una dintre ele privește un membru al echipei Războinicilor. La Survivor sănătatea este pe primul loc pentru noi.

Sorin, ai avut o accidentare care te-a ținut pe bancă timp de trei săptămâni. În urma ultimului set de analize, medicii au luat o decizie.

Decizia medicală este că pentru tine Sorin, din păcate, Survivor România se oprește în această seara”, a spus Daniel Pavel, la Survivor România, potrivit impact.ro.

Acum că a ajuns în România, Războinicul a mărturisit că s-a întâmplat exact ce nu își dorea, să fie eliminat din cauza unei accidentări.

El a spus că s-a bucurat de întreaga experiență, dar a realizat cât de diferită este perpcepută competiția de către telespectatori.

Sorin a mai spus că și-ar dori ca oamenii să vadă exact ce se întâmplă cu adevărat la Survivor.

„Din păcate, de ceea ce ţi-e frică nu scapi. Îmi era teamă de probleme medicale încă de la plecarea de acasă. Am venit deja şubred, dar m-am mai accidentat şi pe traseu.

Spre final, am reuşit să fac un RMN iar rezultatele nu au fost deloc bune. Am multe probleme la genunchi, am meniscul fracturat şi două tendoane aproape să se rupă. Dar nu aş schimba nimic…

Sunt foarte multe remarci care mi se par nedrepte, mai ales că lumea nu ştie exact ce se întâmplă aici cu adevărat. Orice aş spune nu aş fi văzut bine, îmi doresc să deschidă ochii telespectatorii. Să vadă că am suferit pentru echipă, am încercat să fac dreptate.

Eu am venit în competiţie să mă bucur de experienţă, nu să câştig. Lumea m-a acuzat că am făcut strategii pentru a rămâne până la final, dar nu e adevărat”, a spus Războinicul.

Sorin Pușcașu, despre Albert Oprea: „O manipulare uriașă”

El a vorbit și despre Albert, care a marcat un record uimitor, fiind ales pentru a zecea oară favoritul publicului din echipa Războinicilor. Sorin a spus că Albert Oprea nu merită să câștige Survivor.

„Legat de Albert, ar trebui să demonstreze că merită să câştige. La început, credeam şi eu asta, îl trimiteam mereu la strategii, însă a picat. Aşadar, nu mai consider că el merită să câştige competiţia, sunt oameni mult mai buni decât el rămaşi în concurs”, a explicat Sorin.

În plus, el acuză o manipulare uriașă, iar asta pentru că a văzut cât este de criticat de public. Totul ar fi vina lui Albert, care s-a pus în poziția de victimă de câte ori a avut ocazia.

„Mi se pare o manipulare uriaşă, se discută despre mine greşit, am fost şocat cât de taxat am fost acasă. Albert pozează în victimă, noi am încercat mereu să îl ajutăm, eu nu am nimic personal cu el. M-au deranjat chestii care făceau rău echipei, de fapt.

Mă simt nedreptățit, dar nu mai sunt atât de încărcat emoţional. Când am avut ceva de spus, am spus… Voi spune şi acasă ce voi avea de zis, lumea mă poate percepe cum vrea. Ştiu că mă aşteaptă acasă oamenii dragi şi susţinătorii”, a povestit Sorin, Războnicul de la Survivor, la Teo Show.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI