A folosit oțet de mere pentru o criză de fiere. Este ireal ce s-a întâmplat în doar 15 minute
Problemele cu fierea sau bolile vezicii urinare ne fac viața destul de dificilă și ne îngreunează și digestia. E un organ atât de mic, are undeva între 7 și 10 centimetri și este așezat sub ficat. Mulți oameni sunt disturbați de crizele de fiere, iar printre factorii care ne pot lipsi de ele se numără alimentația. Pentru cei care își pun toată credința în trucuri băbești, în schimb, există unele metode care îi pot face să uite de această problemă, cum ar fi unul cu oțet.
Nutriție și dietetică. A folosit oțet de mere pentru o criză de fiere
Sute de persoane au încercat următorul remediu, care te scapă de durere în 15 minute. Ai nevoie de doar două ingrediente: 8 linguri de oțet de mere și 240 ml de cidru de mere sau suc natural de mere. Amestecă cele două ingrediente și bea rezultatul treptat, în 10-15 minute. Oțetul este destul de greu de ingerat și din acest motiv este indicat să fie băut treptat. După fiecare înghițitură poți consuma puțină zeamă de lămâie.
Detalii despre problemele cu fierea
„În bilă sunt săruri biliare care ajută la emulsionarea grăsimilor și le pregătește pentru enzimele pancreatice la ele să fie digerate. Îți dai seama foarte repede dacă ai probleme de acest gen, pentru că de câte ori dorești să mănânci ceva mai mult, cu mai multă grăsime, mai greu, atunci nu îți este bine.
Ai senzația de plin, poate să apară și un gust amar în gură, ai o durere în partea dreaptă, te balonezi și poți să ajungi și la dureri și mai grave. Poți avea o durere care iradiază în umărul drept și merge către spate. Este o durere tipică pentru crizele de fiere. Poate să fie vorba despre o litiază biliară sau o inflamație a vezicii biliare. Aceasta poate fi acută sau cronică, pe care o duci pe picioare, dar cu grijă.
Nu e nevoie în orice caz de medicamente. Ele se dau doar dacă este vorba despre un fenomen acut. Dar, pentru a nu ajunge în acest punct, este important ce mâncăm și ce facem pe parcursul zilei, pentru că trebuie să ne schimbăm și stilul de viață. Este preferabil să mănânci corect și să nu te îmbuibi pentru a ajunge să iei pastile”, a explicat dr. Iren Alexoi într-un itnerviu pentru TVR.