A aterizat cu parașuta pe un teren de fotbal, în timpul meciului: motivul de la care te bufnește râsul

A aterizat cu parașuta pe un teren de fotbal, în timpul meciului: motivul de la care te bufnește râsul

Cel mai recent meci de pe stadionul din Sassuolo a devenit foarte interesant înaintea pauzei dintre reprize. În mod surprinzător, a aterizat pe teren un parașutist.

În timpul unui meci de fotbal, nici măcar cei mai entuziasmați fani ai unei formații nu au voie să calce pe teren. Cu toate acestea, ai crede că regula cu pricina nu se aplică la cei care cad din cer. Te-ai înșela însă, după cum a văzut un parașutist.

Conform unui raport publicat de football-italia.net, ultimul meci dintre Sassuolo și Internazionale Milano a fost întrerupt în mod șocant de către un parașutist. Bărbatul avea vârsta de 36 de ani și, din câte se pare, nu este un mare fan al sportului rege. În mod autentic, s-ar putea ca întregul set de circumstanțe care l-a dus pe teren să fi fost o întâmplare.

Chiar dacă gestul a fost destul de periculos, mai ales pentru că ar fi putut să aterizeze pe unul sau mai mulți jucători de pe teren, se pare că nu este ilegal. În schimb, la scurt timp după eveniment, parașutistul a primit interdicție de mai veni vreodată la un meci desfășurat pe stadionului din Sassuolo, conform agenției de presă Ansa.

Bărbatul nu a vrut să aterizeze pe stadion, dar avut o problemă la parașută și a fost nevoit să aterizeze de urgență. Deși pare o glumă, el a spus că nu și-a dat seama că ”micul pătrat verde era un stadion”. Bărbatul a primit interdicţie de acces la evenimentele sportive, dictate în cazul suporterilor care pătrund pe teren.

În ceea ce privește particularitățile evenimentului, la meciul dintre Sassuolo și Inter Milano, parașutistul a aterizat la minutul 43, cu puțin timp înainte ca Lukaku să înscrie un gol din penalti pentru oaspeți. Pentru câteva secunde, nu s-a apropiat nimeni de parașutist pentru a-l scoate de pe teren, în timp ce el privea nedumerit în jur. A fost totuși evacuat înainte de pauză.

parasuta fotbal milano

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI