A anunțat oficial. Vedeta se retrage din televiziunea din România. Care este motivul

de: Alexandra Chivu
06 09. 2019

O vedetă TV îndrăgită de mulți români se retrage din televiziune în această toamnă. Din ce motiv părăsește lumea reflectoarelor?

Vedeta se retrage din televiziunea din România

Iscusit, haios, ai fi crezut că va rămâne veșnic pe micile ecrane. Plăcut de multă lume pentru umorul său, dar și pentru sfaturile cu care venea în completare în toate emisiunile sale, a anunțat oficial că din această toamnă va ”ieși la pensie” din televiziune. Este vorba despre Horia Vîrlan, realizatorul mai multor emisiuni culinare la Prima TV.

Horia Vîrlan a fost singura gazdă a emisiunii ”Cireașa de pe tort”

Bucătarul nu va mai avea emisiune în această toamnă. Noile show-uri gastronomice nu îl vor mai avea ca gazdă pe simpaticul bucătar, care s-a ocupat de emisiuni precum ”Cireașa de pe tort”, ”Mama mea gătește mai bine”, ”Uite cine gătește” și ”În bucătărie cu Horia Vîrlan”. Conform paginademedia.ro, motivele țin de buzunarul stației. De altfel, postul de televiziune a fost la un pas să fie vândut de Cristi Burci lui Adrian Tomșa, dar afacerea, chiar dacă se afla într-un stadiu avansat, nu s-a concretizat.

Ce va face de acum încolo?

”Luat la întrebări” de jurnaliștii sursei menționate anterior, Horia Vîrlan a confirmat că în această toamnă ia o pauză de la luminile reflectoarelor. Cât despre cu ce își va ocupa timpul, bucătarul spune că ”are balta pește”, declarând că participă la diferite evenimente culinare.

Haiosul bucătar a ajuns la inimile tuturor gospodinelor

„Particip la multe evenimente, show-uri culinare, festivaluri. Mă ocup, ceea ce făceam și înainte, de consultață pentru alimentație publică”, a declarat Horia Vîrlan.

De asemenea, haiosul de la Prima TV apare și în spoturi publicitare. Spre exemplu, Vîrlan este imaginea Dellimano și Panzani. Din fericire, pe lângă reclamele în care îl mai putem vedea, în perioada următoare îl putem zări și într-o nouă campanie, pentru o marcă de condimente.