A anunțat ca i-a murit fiul. Actrița iubită de milioane de români trăiește o dramă de nedescris

O celebra actrita este in doliu dupa ce i-a murit fiul

Actrița care a interpretat rolul lui Sue Ellen în Dallas a anunțat ca i-a murit fiul. Linda Gray, pe numele ei adevărat, trăiește o adevărată dramă după ce fiul său în vârstă de 54 de ani a decedat.

Sue Ellen din Dallas este în doliu. Fiul ei în vârstă de 54 de ani a decedat. Cine a fost Jeff Thrasher

Actrița Linda Gray, cunoscută pentru rolul lui Sue Ellen din Dallas, trăiește o adevărată tragedie după ce fiul ei, Jeff Thrasher, în vârstă de 54 de ani a murit. Actrița Linda Gray, 80 de ani, binecunoscută pentru rolul lui Sue Ellen din celebrul serial ”Dallas”, este devastată de durere. Ea a anunțat că fiul său, Jeff Thrasher, a murit, luni, 23 noiembrie, la vârsta de 54 de ani.

Anunțul a fost făcut chiar de către vedetă pe rețeaua de socializare. ”O reamintire a vieții fiului meu Jeff. Era ființa cea mai bună, cea mai nostimă, cea mai dulce… El a adus lumii atâta dragoste și era iubit de toată lumea! Fie ca să aibă o călătorie magică”, a scris Linda Gray lângă o fotografie în care fiul său.

Fanii actriței, mesaje de încurajare pe rețeaua de socializare

Fanii actriței, în stare de șoc, nu au întârziat să îi transmită condoleanțe și gânduri bune și de încurajare. ”Îmi pare rău de pierderea fiului tău, Linda. /Să se odihnească în pace. Multă dragoste și lumină. /Nu există cuvinte pentru așa ceva./

Îmi pare rău pentru piedreea dumneavostră. Rămâneți puternică/. Gândurile și rugăciunile mele sunt pentru dumneavoastră în acest moment trist”, sunt doar câteva din multele mesajele menite să o întărească pe Sue Ellen. Deocamdată nu s-a anunțat cauza morții lui Jeff.

Cine este tatăl lui Jeff Thrasher

Jeff Thrasher era fiul pe care actrița americană l-a avut din căsnicia cu regizorul artistic și fotograful Ed Thrasher. Au fost căsătoriți din anul 1962 până în 1983. De asemenea, Linda Gray mai are o fiică, Kehly, din aceiași căsătorie. Kehly Sloane are 52 de ani și este căsătorită cu Lance Sloane.

Kehly i-a făcut actriței din ”Dallas” doi nepoți, Ryder și Jack Sloane. Linda Gray a mai avut o tragedie în familie, atunci când sora ei mai mică, Betty, a murit în anul 1989 răpusă de cancer la sân.

Linda Gray nu s-a mai căsătorit după divorț

Vedeta care a întrupat-o pe Sue Ellen în ”Dallas” se ținea bine pentru vârsta ei, deși trăiește singură. După divorțul de regizor nu s-a mai recăsătorit. Era mândră de cei doi copii ai ei și asta a făcut-o până acum să țină bătrânețea la distanță.

Jeff Thrasher a lucrat ca realizator și producător pentru mai multe proiecte TV, printre care Junior Chef Showdown, un show în care copiii își demonstrează talentele în bucătărie, sau The Amazing Race Canada și Canada’s Smartest Person.

Fiul Lindei Gray a lucrat în televiziune

De asemenea, în 2017, Jeff a regizat show-ul de televiziune Furze World Wonders. Linda Gray a debutat ca fotomodel, ca mai apoi să joace în serialul ”Dallas” din 1978 până în 1989.

Linda Gray a mai lucrat împreună cu Sylvester Stallone și între 1994 – 1995 pentru Models Inc. A revenit în ”Dallas” între anii 1996 și 1998 și în continuarea serialului dintre anii 2012-2014.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI