29 sept. 2024 | 10:52

Smiley și Gina Pistol, momente de panică în vacanța în doi. Ce au pățit la primele ore ale dimineții: „Credeam că încă visăm”

Monden
Smiley și Gina Pistol, momente de panică în vacanța în doi. Ce au pățit la primele ore ale dimineții: „Credeam că încă visăm”
Smiley si Gina Pistol, momente de panica in vacanta in doi

Smiley și Gina Pistol au avut parte de o vacanță plină de emoții neașteptate în Cipru. Deși au plecat cu gândul la relaxare și la câteva zile însorite, cei doi s-au trezit brusc în mijlocul unui incident care le-a pus la încercare calmul și răbdarea. Artistul a împărtășit experiența într-un nou DailyTok, povestind detalii amuzante și pline de suspans despre ce s-a întâmplat la primele ore ale dimineții.

O vacanță începută cu întârziere

Smiley și Gina au decis să își ofere o vacanță doar în doi, pentru a profita de ultimele zile calde din Cipru. Artistul a povestit cu umor că, înainte de plecare, a avut un concert minunat și a trebuit să își facă bagajele rapid: ”Am dormit (doar eu) 2 ore, iar la 3 ne-am trezit, adică doar eu, să plecăm la aeroport”.

După o întârziere de circa două ore, au ajuns în Cipru, unde prima zi a fost una minunată, plină de soare și relaxare. Cu toate acestea, aventura lor abia urma să înceapă. Ceea ce părea o vacanță liniștită s-a transformat rapid într-un moment de panică, la primele ore ale dimineții.

”Ne-am trezit brusc de la alarma de incendiu, nu știam ce ni se întâmplă. Credeam că încă visăm”, a povestit Smiley, descriind haosul care a urmat.

”Nu vedeam nici fum, nici flăcări”

Alarma de incendiu i-a ridicat din pat pe Smiley și Gina Pistol la primele ore ale dimineții. ”Haos nebun! Că nici nu înțelegeam ce zicea băiatul ăla în greacă. Gina, ia haltul pe tine, geanta cu bani și vedem noi ce și cum”, a adăugat cântărețul, descriind cum au fost nevoiți să evacueze hotelul rapid, coborând pe scări.

După câteva minute de confuzie totală, cei doi, împreună cu ceilalți turiști, au așteptat afară pentru a înțelege ce se întâmplă. ”Nu vedeam nici fum, nici flăcări”, a spus artistul, însă curând au aflat că nu era vorba de un incendiu. ”După 5 minute, am fost anunțați că nu a fost neapărat o alarmă falsă. Doar că nu a fost de incendiu, ci de inundație.”

Citește și Ce s-a întâmplat între Gina Pistol și socrii ei la prima întâlnire: “Nu știau ce hram port. Nu au de ce să se plângă”!

Cum își găsesc echilibrul cei doi soți

Această întâmplare le-a arătat din nou celor doi cât de bine se completează, în ciuda situațiilor neașteptate. Gina Pistol, cunoscută pentru firea sa impulsivă, a recunoscut într-un interviu pentru revista VIVA! că Smiley este cel care rămâne calm și optimist în momentele de criză: ”Andrei este cel optimist, cu zâmbetul pe buze, care mă calmează pe mine când am momente de panică”.

Prezentatoarea TV și artistul au dezvăluit de multe ori că se susțin reciproc în relația lor, oferindu-și sfaturi și sprijin emoțional. În ciuda provocărilor și a momentelor tensionate, cei doi reușesc mereu să găsească un echilibru, fie că sunt acasă sau într-o vacanță plină de surprize, cum a fost această aventură în Cipru.

Citește și Gina Pistol ar fi devenit una dintre cel mai bine plătite vedete din România după ce a bătut palma cu Pro TV. Câți bani ar încasa pe un singur sezon la Masterchef!

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Orașul din România de unde pleacă toți locuitorii. Zona este superbă, cândva era un important centru industrial, însă oamenii nu mai vor să locuiască aici
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Nouă lucruri care nu ar trebui băgate niciodată în mașina de spălat. O distrug
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Caută semnul pe cutie! Medicamentele pe care șoferii nu trebuie să le ia. Vor rămâne fără permis
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
BANI mai MULȚI LA PENSIE! CE ADEVERINȚE trebuie DEPUSE de FAPT
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Insula Iubirii, sezonul 6. Cum arată acum și cu se ocupă Cristina Nimereală, fosta concurentă Insula Iubirii. E de nerecunoscut
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro