Rețeta de prăjitură în cană este cel mai gustos desert din toate timpurile. În plus, necesită câteva ingrediente iar timpul de pregătire este rapid. Adică, după ce a fost pus în cană, durează doar trei minute coacerea lui.
Rețeta de prăjitură în cană poate fi remediul pentru pofta de dulce din pauza de prânz, dar foarte bine poate constitui desertul dintr- zi de weekend, mai ales atunci când nu ai chef să petreci ore în șir în bucărărie și în fața cuptorului.
Acest tip de desert este comoara inestimabilă a oricărei gospodine, atât de ușor se prepară. Astfel, marele atu al prăjiturii în cană este că e super simplă de preparat și foarte gustoasă! Așa că ne-a fost destul de greu să descoperim cea mai ușoară rețetă dintre cele deja atât de ușoare, dar am descis-o pentru tine în rândurile de mai jos. Iată cum se face celebra prăjitură la cană.
3 linguri de făină
3 linguri de zahăr
2 linguri decacao
1 plic de zahăr vanilat (8 grame)
3 linguri de ulei
3 grame de praf de copt
5 linguri de lapte
1 bucată ou
70 de grame de ciocolată
Prepararea simplei rețete de prăjitură la cană se începe prin a combina ingredientele uscate. Astfel, se amestecă făina, cu zahărul, cu cacaoa, cu zahărul vanilat, peum și praful de copt. După asta se adaugă oul, laptele și uleiul.
Toată compoziția se mixează până ce ce se obține un amestec omogen. După ce a fost făcut amestecul pentru prăjitura simplă se pregătește cana vedetă, în care vă veți bucura de noua prăjitură preferată.
În cana care a fost aleasă se va turna pe jmătate cu compoziția rezultată din amesteul ingredientelor de mai sus.
După ce cana a fost umplută pe jumătate cu compoziție, se adaugă ciocolata mărunțită, după care se completează cana cu aluat.
Cana va fi dată la cuptor pentru aproximativ 3-4 minute. Prăjitura la cană se gata. Va dorim Poftă Bună!!!!