8 august 2024, zi cu semnificație puternică în numerologie. Portalul Leului și energia numărului 888

de: Redacția
08 08. 2024

Din punct de vedere numerologic, ziua de 8 august 2024 are o anume semnificație, specialiștii spunând că este un extrem de importantă. Tot astăzi, conform numerologilor, are loc un eveniment impotnat, și anume portalul Leului, experții explicând care este energia numărului 888.

Pe 8 august 2024 este portalul Leului

Pentru cei mai puțin obișnuiți cu arta numerologiei, Portalul Leului este deosebit de puternic deoarece coincide cu numărul 8 atât în lună, cât și în an, vorbind aici despre data de 8 august 2024.

În numerologie, numărul 8 reprezintă infinitul, abundența și fluxul perpetuu de energie. Această aliniere amplifică energia portalurilor, devenind un moment ideal pentru stabilirea intențiilor și manifestarea dorințelor, spun numerologii.

Portalul Leiului este un eveniment cosmic anual care are loc atunci când steaua Sirius se aliniază cu Pământul și Soarele în semnul astrologic Leu. Această aliniere creează o poartă puternică de energie care sporește creșterea spirituală și abilitățile de manifestare.

8 august 2024, zi cu semnificație puternică în numerologie

Atât astrologii, cât și numerologii, spun că din punct de vedere astrologic, acest fenomen indică o perioadă în care vălul dintre lumea fizică și cea spirituală este mai subțire, permițând o intuiție mai intensă și un acces mai mare la tărâmurile superioare ale conștiinței.

Concret, vorbim despre un eveniment astrologic semnificativ care atinge apogeul pe 8 august, cunoscut pentru energiile sale puternice de manifestare. Această dată se aliniază perfect deoarece formează numărul 888, simbolizând abundența infinită și un flux puternic de energie.

Înțelegerea a ceea ce este Portalul Leului și a implicațiilor sale astrologice ne poate ajuta să valorificăm această energie pentru o transformare și o manifestare personală profundă.

Ce trebuie să faci pe 8 august, când are loc portalul Leului

Deși sunt mulți sceptici, care nu cread neapărat în aceste ritualuri, să le spunem, alții cred cu tărie în efectele acestui aspect astrologic extrem de important. Nu puțini sunt cei care țin anumite ritualuri în această zi, unele dintre ele chiar aducându-le împlinirea unor dorințe sau năzuințe extrem de personale.

Spre exemplu, se spune că în această zi este bine să avem la îndemână o foaie albă de hârtie și un stilou albastru, pe care să scriem un singur cuvânt, și anume „Mulțumesc, Univers, pentru că m-ai binecuvântat cu…”.

Acesttext trebuie urmat de opt dorințe specifice pe care cel în cauză dorește să le manifeste. Acestea ar putea fi orice, de la un partener  la abundență financiară.

Un alt ritual pentru ziua de 8 august este să desenăm un simbol al infinitului pe aceeași bucată de hârtie, împăturind-o și să o păstrăm în buzunar sau în portofel.

În fiecare dimineață, timp de 100 de zile, cnform acestui ritual, ar trebui să ne uităm la simbol pentru a ne întări intențiile și a ne alinia energiile.

Ce reprezintă energia numărului 888

În concepția astrologică și a celor care se ocupă cu numerologia, numărul 888 este, de fapt, considerat a fi unul din numerele îngerilor.

De fapt, sunt secvențe de numere care poartă călăuzirea divină prin raportarea la semnificații numerologice specifice.

Dar, în acest grupe de numere, numărul 888 este deosebit de semnificativ în timpul portalului Leului din mai multe motive, după cum urmează:

Abundență și prosperitate

Numărul 888 este adesea asociat cu abundența, prosperitatea și succesul financiar.

În timpul portalului Leului, acest număr  amplifică potențialul de manifestare a bogăției și abundenței, aliniindu-se perfect cu energiile portalului de noi începuturi și schimbare pozitivă.

Echilibru și armonie

Triplul opt simbolizează echilibrul și armonia, reflectând ciclul infinit al energiei, individul rezonând cu energiile transformatoare ale portalului Leului.

Astfel, prin acest tipar sunt încurajate persoanele să-și găsească echilibrul în interiorul lor și în viața lor exterioară.

Trezirea spirituală

Numărul îngerului 888 este un indicator puternic al trezirii spirituale și al iluminării.

Semnifică o fază de creștere spirituală și de expansiune a conștiinței, care este esența portalului Leului.

Concluzie

Numărul 888 reprezintă sfârșitul unor cicluri vechi și începutul unora noi, iar în opinia nnumerologilor, ziua de 8 august 2024 se aliniază perfect cu tema de transformare.

În cele din urmă, fie că avem sau nu tendința de a crede, Portalul Leului îi ajută pe aceia care vor să se elibereze de vechile tipare și să îmbrățișeze noi oportunități.