7 plante care aduc prosperitate și noroc în casa ta. Le vei cumpăra și tu

de: Manolică Anca
12 09. 2023

Plantele au mai multă legătură cu energiile decât am putea crede. Ei bine, conform Feng Shui, există anumite plante de interior care îți influențează starea de spirit, filtrează energia negativă și atrag norocul, creând o barieră protectoare, așa că sunt cele mai potrivite pentru decorarea casei tale. Descoperă-le, în rândurile de mai jos.

Plantele de interior care aduc prosperitate și noroc

Lucky Bamboo

Cunoscută și sub numele de Bambusul norocos, această plantă atrage norocul, în special cele cu trei tulpini, care simbolizează fericirea, sănătatea și viața lungă. De obicei, ele trebuie plasate în partea de nord-est a camerei de zi pentru a ”activa” finanțele.

Peperomia

Cu frunze cărnoase, în formă de inimă, peperomia este un mediator, insuflând sentimente de iubire în spațiul în care este așezată. Se pune în bucătărie, în baie sau în partea de est a livingului.

Limba soacrei 

Sau planta de șarpe (Sansevieria) nu trebuie să lipsească din locuință dacă vrei să ai parte de belșug și armonie. Floarea absoarbe energiile negative și are un rol important în eliminarea toxinele din aer.

Planta poate fi considerată o adevărată comoară în casa omului, iar asta pentru că specialiștii în domeniul Feng Shui consideră că ea emană o energie puternică prin care întreaga locuință este protejează de energia chi negativă.

Trifoiul atrage bunăstarea

Cu toții știm că trifoiul atrage banii, dar nu mulți cunosc și că el oferă și o bună protecție energetică. Se spune că o floare de trifoi pusă pe frunte ajută la îmbunătățirea puterii fizice.

Lămâi

Un simbol al prieteniei și purificării, această plantă regenerează energia pozitivă din orice casă. Favorizează înţelegerile.

Citește și: Ce să pui la intrarea în casă pentru noroc. Obiectul care atrage câștigurile și bogăția

Plantă de ficus

Ficusul elimină energiile negative

Este poate cea mai cunoscută și mai răspândită specie de ficus, foarte utilizată ca plantă de interior. În mod natural, ea crește sub forma unui arbore, care poate ajunge și la 25-30 de metri înălțime, provenind din pădurile tropicale ale Asiei. Este o plantă care elimină energiile negative din casă, aduce armonie, creează o stare de liniște şi alungă stresul.

Maranta Leuconeura 

Sau planta care se roagă este o altă floare care aduce noroc și binecuvântare în casă. Ba mai mult, aceasta protejează oamenii de energiile negative și are rolul de a preveni conflictele din interiorul familiei.

Citește și: Locul din casă unde să pui orhideea să atragi binele în viața ta. Aduce bani și protecție divină