65 de imagini surprinse cu o secundă înainte de eșec! Fotograful potrivit, în momentul total potrivit

65 de fotografii fix înainte de eșec

Fotografii de necrezut! Numai un fotograf care intuiește momentul poate scoate asemenea cadre. Iată o galerie foto din 65 de imagini fix înainte de dezastru. Majoritatea momentelor suprinse te vor face să râzi cu lacrimi.

65 de fotografii surprinse înainte de eșec total!

Fotografi buni care au simțit momentul dinaintea eșecului au surprins oamenii în ipostazele pe care le doreau mai puțin. Toți au fost imortalizați înante de a eșua grav în acțiunea ce o doreau de fapt. Nici nu te-ai gândi că un lucru atât de simplu se poate termina într-un mod atât de crucial.

Gravitația…bat-o vina

Nu știm ce a încercat băiatul din imagine, dar sigur nu i-a ieșit. Ei bine, a învățat măcar că la școală nu e locul tocmai potrivit pentru diverse scheme, mai ales lângă numeroase calculatoare.

Înainte de un mare eșec
Înainte de un mare eșec

Emblema petrecerii

Cu toții avem un prieten în gașcă ce este sufletul petrecerii… iar când intervine stângăcia, mai mare e distracția. Prietenii știu de ce! Amintirile care-ți rămân în minte și cele mai frumoase sunt cele deosebite, din momente total inoportune, care se întâmplă cu un rost.

S-a strictat petrecerea
S-a strictat petrecerea

N-ai carte, n-ai parte!

N-ai carte, n ai parte! Nu e pentru cine s-a potrivit, ci pentru cine s-a nimerit! Multe ar fi proverbele care să se potrivească exact cu situația în care domnișoara respectivă s-a aflat. Nici dacă ai ochii-n patru soarta nu te scapă.

Înainte de eșec
Boom!

Dă-te, bă, că cade

Și…s-a dus! Se mai întâmplă ca cei care aleg să facă un sport la nivel profesionist să se lovească în repetate rânduri, deci presupunem că nu l-a durut prea tare.

Ceva sigur nu a mers bine
Ceva sigur nu a mers bine

Și când ne-o fi mai rău, așa…să nu ne fie

Poate și-a dorit prea tare să sărbătorească, nu? Păcat de banii de bere…și de haine, mâncare…și de restul serii. Din greșeli înveți! E clar că data viitoare va alege plastic.

Păcat de banii de pe bere
Păcat de banii de pe bere

Iarna pe uliță!

Cei care s-au născut în anii ’90 sigur și-au adus aminte de episodul special de Crăciun din desenul animat „Viața cu Louie”. Grăsanul din poveste prefera să nu iasă afară tot sezonul friguros din cauza bătăilor cu zăpadă de pe urma cărora se alegea mereu cu un bulgăre în ureche.

Crimă și pedeapsă
Crimă și pedeapsă

Să fie cu noroc?

Oare să-nsemne tocmai noroc? De ce nu are domnișoara pătură? Oare parfumul acesteia l-a atras pe câine la ea?

Să fie cu noroc?
Să fie cu noroc?
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI