3 zodii care încep o viață nouă din 6 iunie 2024. Șterg cu buretele tot trecutul, renasc ca pasărea Phoenix

de: Beatrice Dumitru
06 06. 2024

Ziua de 6 iunie aduce pentru trei zodii o oportunitate de a începe ceva nou, de a-și alege în mod conștient calea sufletului și de a manifesta tot ceea ce au visat. Află dacă este și zodia ta favorizată și ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani.

Zodiile care renasc din 6 iunie

Luna Nouă marchează începutul unei noi etape și este un moment favorabil pentru inițierea unor acțiuni. Domeniul guvernat de zodia Gemeni, în care începem acum un nou ciclu, se va încheia peste șase luni, când va avea loc Luna Plină din zodia Gemeni. Află dacă ești printre zodiile care încep o viață nouă din 6 iunie 2024.

Balanța

Jupiter va fi în Gemeni pentru anul următor, aducând noroc în tot ceea ce faci, așa că este important să îți stabilești intențiile joi, 6 iunie. Va apărea o ofertă sau o oportunitate, care te va face să explorezi noi orizonturi, cum ar fi primirea unei oferte de afaceri sau șansa de a călători în scop profesional sau pentru petrecerea timpului liber.

Acordă atenție diferitelor voci din interiorul tău care ar putea dori să se avânte într-o nouă viață, dar s-ar putea, de asemenea, să-și facă griji pentru orice lăși în urmă. Este important să recunoști că există o diferență între vocea sufletului tău și cea a creierului tău obiectiv, care poate fi mai predispus la frică, la îndoială sau chiar să se simtă obligat să facă anumite alegeri.

Dar Gemenii guvernează și supraabundența în viața ta, nu doar în ceea ce privește finanțele, ci și în a te simți cu adevărat împlinit pentru tot ceea ce experimentezi și în care investești energia.

Scorpion

Singura garanție atunci când rezisti la schimbare este că nimic nu se va schimba de fapt. Tot ceea ce îți dorești pentru viața ta este posibil, dar trebuie să pășești în scaunul de șofer al propriei tale vieți. În loc să aștepți momentul perfect sau să te simți în siguranță pentru a face o mișcare, fii dispus să faci tot ce este necesar pentru a realiza schimbarea pe care o cauți.

Deși îți dorești o transformare în viața ta, orice vei alege să faci va fi, de fapt, rezultatul schimbărilor care au loc în tine. Tocmai ai început o nouă eră de transformare a vieții în cel mai norocos dintre moduri, dar trebuie să fii dispus să devii un participant activ la viața pe care o dorești și nu doar un observator.

Joi, 6 iunie, va evidenția o nevoie profundă de schimbare și de noi începuturi în viața ta. Fiind sincer cu tine în legătură cu noul început norocos pe care speri să-l manifesti și chiar dacă alegi un pas mic de făcut te va ajuta să întrupezi energia care îți va permite să primești ajutor și îndrumare suplimentară de la Univers.

Fii autentic în ceea ce îți dorești și complet lipsit de scuze cu privire la orice este nevoie pentru a-ți îndeplini visele.

Vărsător

Felul în care te simți în legătură cu viața ta nu ar trebui să fie un produs secundar a ceea ce faci, ci mai degrabă busola pentru alegerile pe care le faci. Nu este imatur sau irațional să prioritizezi sentimentul tău de bucurie și împlinire în viața ta și, de fapt, este singurul mod în care ți se garantează că vei trăi viața destinată ție. Fii mai atent la ceea ce îți aduce bucurie. Ori de câte ori te confrunți cu o decizie, întreabă-te dacă aceasta va atrage sau va diminua bucuria și împlinirea din viața ta.

Când vei învăța că modul în care te simți creează viața pe care vrei să o trăiești, vei înțelege și importanța a ceea ce vrei să prioritizezi.

Nu-ți fie teamă să spui ”nu”, deoarece ești îndrumat să realizezi că tu ești, de fapt, responsabil de felul în care te simți în viața ta. Nu trebuie să continui sau să fii de acord cu chestiuni care doar îți epuizează energia sau îți distrag atenția de la ceea ce este cel mai important.