1000 de persoane legitimate și 700 de mașini controlate după bătaia din Pantelimon. 3 persoane căutate în continuare

de: Violeta Badea
23 09. 2024

După un conflict violent izbucnit între două familii din Pantelimon, autoritățile au lansat o amplă operațiune de verificare și căutare a celor implicați. Până acum, polițiștii și jandarmii au legitimat peste 1.000 de persoane și au controlat 700 de mașini, însă trei dintre participanții la bătaie sunt încă de negăsit.

Acțiune de amploare în Pantelimon

Polițiștii din Ilfov, alături de jandarmi, au intervenit în urma unui scandal care a început pe străzile din Pantelimon și a continuat în Spitalul ”Sfântul Pantelimon” din capitală.

În cadrul filtrelor amplasate în oraș, au fost legitimate peste 1.000 de persoane și verificate peste 700 de autovehicule. Totodată, au fost aplicate 150 de sancțiuni contravenționale pentru diferite abateri de la legislația rutieră și alte infracțiuni. Acțiunea a urmărit atât depistarea celor implicați în conflict, cât și asigurarea ordinii publice în zonă.

Infracțiuni rutiere și mandate de arestare

În timpul controalelor, autoritățile au descoperit mai multe infracțiuni rutiere grave. Printre acestea, s-au constatat cazuri de conducere sub influența substanțelor psihoactive, fără permis sau cu permis suspendat.

De asemenea, s-a identificat o persoană care a încredințat un vehicul cuiva care nu deținea permis de conducere. În urma audierilor, 12 persoane au fost conduse la secția de poliție, iar pentru șase dintre acestea s-au emis mandate de arestare preventivă. Alte patru persoane implicate în conflict sunt internate în spital sub paza poliției, în timp ce își efectuează investigațiile medicale.

Te-ar mai putea interesa și De la ce ar fi pornit bătaia violentă din Pantelimon, între două clanuri rivale. Detalii din scandalul cu furci și săbii!

Trei suspecți, în continuare căutați

În ciuda mobilizării masive a forțelor de ordine, trei dintre persoanele implicate în incident sunt încă de negăsit. Acestea au fost identificate de polițiști ca fiind participanți activi la scandalul care a dus la violențe atât în oraș, cât și în spital.

Activitățile de căutare continuă, iar polițiștii fac apel la populație pentru orice informație care ar putea duce la localizarea acestora.

Conflictul dintre cele două familii a fost de o intensitate extremă, afectând grav liniștea publică și siguranța cetățenilor. Autoritățile speră ca în zilele următoare să reușească prinderea tuturor celor implicați pentru a restabili complet ordinea în zonă.

Te-ar mai putea interesa și Cine e bărbatul care a căzut cu mașina în Lacul Pantelimon din Capitală. Șoferul nu a avut nicio șansă de supraviețuire!