10 filme geniale pe care trebuie să le vezi în 2021. Când revine James Bond pe marile ecrane VIDEO

10 filme geniale pe care trebuie să le vezi în 2021. Când revine James Bond pe marile ecrane VIDEO
10 filme geniale pe care sa le vezi in 2021

Deși în contextul pandemic marile case de producție au pus pe pauză unele filme, regizorii au pregătit o serie de comedii, drame, filme de acțiune, de aventură, SF sau horror, pe care trebuie să le vezi și tu. Iată 10 filme pe care să nu le ratezi anul acesta.

10 filme geniale pe care trebuie să le vezi în 2021

10. Druk / Încă un rând

Filmul a avut premiera pe 2 aprilie 2021 și este o aventură nouă, potrivită pentru o duminică în familie. Mads Mikkelsen îl interpretează pe Martin, un profesor obișnuit și copleșit de greutăți. Relația cu familia este una distantă, de asemenea, și prietenii săi au probleme, însă toți decid să experimenteze ceva inedit, și anume, băutul pe timp de zi. Filmul este o dramă psihologică jucată bine.

9. Soul

Această animație a avut premiera pe 2 aprilie 2021, fiind un film fantastic pentru familie, mai ales pentru cei mici. Soul continuă stilul filmelor Inside Out și Coco, susțin criticii. Arhitectura sufletului, moartea și jazz-ul sunt câteva dintre temele principale ce se regăsesc în animație.

8. Godzilla vs Kong

Această nouă peliculă SF a avut premiera pe 26 martie 2021 și reprezintă confruntarea epică dintre cei doi grei care au terorizat omenirea în filme. Este continuarea peliculelor ”Kong: Skull Island” și ”Godzilla: King of the Monsters”. Motivul conflictului dintre cei doi grei nu a fost dezvăluit de producători, iar în rolurile principale sunt actorii Millie Bobby Brown (Stranger Things), Kyle Chandler, Alexander Skaarsgãrd și Rebecca Hall.

7. Raya și ultimul dragon

Este o altă animație promițătoare, iar cei mici se vor îndrăgosti de ea. A avut premiera pe 2 aprilie 2021 și prezintă povestea unei tinere care trăiește aventura vieții. Întâlnește dragoni, pietre magice și trebuie să lupte pentru putere.

6. The Nest / Cuibul

Este un film dramă cu premiera pe 9 aprilie 2021, regizat de Sean Durki, cunoscut pentru filmul ”Martha Marcy May Marlene”. Filmul prezintă căsnicia dintre Rory (Jude Law) și Allison (Carrie Coon), care se mută din New York pe o moșie din apropiere de Londra. Schimbarea nu îi ajută însă să își repare relația și așa tulbure. Mutarea va scoate incompatibilitatea soților, dar și motivele pentru care cei doi nu mai pot rămâne împreună. Atmosfera filmului este de horror psihologic lipsit de sperieturi, iar regizorul promite să fie unul dintre cele mai bune filme psihologice ale anului, cu interpretări spectaculoase din partea ambilor actori.

Pentru continuarea topului celor 10 filme geniale pe care trebuie să le vezi în 2021, dă un play clipului video de mai jos!

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI