Ce primeşti la all-inclusive în Mamaia? Doi români au plătit aproape 800 de lei pe noaptea de cazare, ce au avut de mâncare
:format(webp)/https://playtech.ro/wp-content/uploads/2025/07/Ce-primesti-la-all-inclusive-la-Mamaia-2.jpeg)
Pe măsură ce vara a pus stăpânire pe țara noastră, românii se gândesc tot mai des la vacanță. Cei mai mulți aleg să meargă la mare, să se bucure de soare și de valurile răcoritoare. Vezi în rândurile de mai jos ce primești la regim all-inclusiv la un hotel de 4 stele din Mamaia!
Ce primești la all-inclusive la Mamaia
Un cuplu de turiști români a povestit experiența lor la un hotel de patru stele din Mamaia, unde au plătit 795 de lei pe noapte pentru un sejur all-inclusive în perioada 20-23 iunie.
Bărbatul a explicat că a mers alături de soție și cei doi copii, iar pentru ei, suma achitată, echivalentă cu aproximativ 160 de euro pe noapte, a fost justificată de serviciile oferite. „Prețul nu mi se pare deloc mare”, a spus turistul, dar a avertizat că în august tarifele vor crește până la 240 de euro pe noapte pentru același pachet.
160 de euro pe noapte
Românul a vrut să le arate și altor persoane interesate ce oferă un hotel all-inclusive din Mamaia, prezentând în detaliu mesele servite. Despre micul dejun, acesta a relatat.
„Prăjitor de pâine, salate de dimineață, măsline, porumb, biscuiți… aici este zonă de cereale. Uitați-vă câte gemuri! Avem și lapte cald, lapte rece, iaurt, unt, creme de brânză, cașcaval, mezeluri, ouă, omletă, cârnăciori, fructe. Cam ăsta este micul dejun.”
Prânzul a fost la fel de generos, cu preparate pentru toate gusturile, de la ciorbe și fripturi până la mâncăruri tradiționale și opțiuni pentru copii.
Mâncare diversificată
„Hai să vedem acum și masa de prânz, ce ne oferă hotelul într-o zi de duminică. Aici este zona de ciorbă, supă de pui cu tăieței și ciorbă țărănească de porc, ardei iute. Aici avem măsline, cașcaval, macrou murat, multe feluri de brânză, salate, mămăliguță, bulz ciobănesc, ceafă de porc la grătar, piure, șnițele din piept de pui, mâncărică de cartofi, pulpă de porc cu legume, tortilla cu cartofi și ceapă, vită cu sos de piper, orez sârbesc, paste cu cârnați și sos de roșii, paste cu usturoi și oregano”.
Seara, turiștii s-au putut răsfăța cu un bufet variat care a inclus preparate pe bază de carne, pește, legume, paste și garnituri diverse. Printre opțiuni s-au numărat salate, orez cu legume mexicane, souffle de dovlecel, pește la cuptor, friptură de curcan, ciocănele de pui cu sos dulce-acrișor, cârnați de porc, dar și paste cu midii sau ciuperci.