01 feb. 2023 | 20:10

S-a lansat seria Samsung Galaxy S23: totul despre Galaxy S23, Galaxy S23 Ultra și Galaxy S23 Plus

ACTUALITATE
S-a lansat seria Samsung Galaxy S23: totul despre Galaxy S23, Galaxy S23 Ultra și Galaxy S23 Plus

S-a lansat noua serie Galaxy S, iar în continuare vă vom descrie câteva detalii despre noile dispozitive interesante de la Samsung, care oferă cele mai noi și mai mari inovații mobile și experiențe de până acum.

Anul trecut, seria Galaxy S a făcut un salt uriaș înainte. Galaxy S22 Ultra a îmbinat puterea de neegalat a seriei Note cu camera profesională și performanța seriei S. Un S-Pen încorporat și o baterie care ține mai mult de o zi a Galaxy S22 Ultra, cel mai puternic dispozitiv din seria S pe care Samsung l-a creat vreodată.

Seria Galaxy S din acest an merge și mai departe, cu o cameră de neegalat, pentru a împărtăși momentele epice din viață, jocuri de ultimă generație, cu o grafică uimitoare și viteză îmbunătățită și un design ecologic, oferind un impact semnificativ pentru oameni și planetă.

Noua serie Galaxy S oferă cea mai bună experiență premium de smartphone, concepută pentru momentul actual și nu numai, pentru a ajuta oamenii să-și ducă pasiunile mai departe. În special, Samsung Galaxy Ultra urmărește un nou standard. Anul acesta, experiența Ultra nu se oprește la smartphone-ul Galaxy.

Samsung Galaxy Book3

Noua gamă a seriei Galaxy Book 3 prezintă primul Ultra PC de la Samsung, aducând cele mai optimizate experiențe din ecosistemul tău. Și, ca PC suprem pentru pasionații de Galaxy, se lansează noua gamă premium Galaxy Book 3, cu conectivitate perfectă la alte dispozitive și la vastul ecosistem de aplicații Samsung.

Hardware de înaltă performanță pentru a maximiza creativitatea și productivitatea. Noua serie Galaxy Book 3 reimaginează PC-ul cu mai multe dispozitive cu conectivitate și puterea de a “supraîncărca” creativitatea și productivitatea.

Samsung Galaxy S23, Galaxy S23 Ultra și Galaxy S23 Plus

Acum, suntem încântați să vă împărtășim mai multe detalii despre seria Galaxy S23. Seria Galaxy S23 vine în trei modele: Galaxy S23, Galaxy S23 Ultra și Galaxy S23 Plus.

Galaxy S23, eveniment de lansare București

Fiecare model adoptă o abordare intenționată a designului, un limbaj de design definitoriu pentru Samsung. Galaxy merge mai departe, ușor de recunoscut, iconic.

Ecranul de 6,8 inchi al Galaxy S23 Ultra reflectă moștenirea seriei Galaxy Ultra. O curbură nou formată pe marginea display-ului creează o suprafață plană mai mare, în comparație cu S22 Ultra. De asemenea, Galaxy S23 Plus și Galaxy S23 mențin ecranele plate de 6,6 inchi și 6,1 inchi. Mai mult, conturul din jurul obiectivelor a fost îndepărtat, pentru un design curat și linear, punând accentul pe emblematica cameră Galaxy.

Samsung Galaxy S23

Toate cele trei modele vin în patru culori, Phantom Black, Cream, Green și Lavender. Seria S23 revoluționează, de asemenea, modul în care designul ecologic și inovația mobilă pot veni împreună, pentru a avea un impact pozitiv asupra planetei. Samsung se bazează pe realizările sale din trecut și își extind acțiunile pentru a minimiza impactul asupra mediului, fără a compromite calitatea.

Prin colaborarea deschisă cu diverși parteneri care au aceleași opinii, noua serie Galaxy S23 are în componență mai multe materiale reciclate, comparativ cu Galaxy S22 Ultra, inclusiv aluminiu reciclat, sticlă reciclată și materiale plastice reciclate, provenite din plase de pescuit aruncate, butoaie de apă și sticle PET. Samsung speră că utilizarea acestor materiale reciclate din seria Galaxy S23 ar putea preveni mai mult de 15 tone de deșeuri care ar pătrunde în oceanele lumii, până la sfârșitul anului 2023.

S23 Ultra, eveniment de lansare București

Seria S23 este, de asemenea, construită pentru a fi de încredere pentru anii următori. Este primul smartphone care încorporează sticlă Corning Gorilla Glass Victus II, care oferă mai multă durabilitate pentru utilizare pe termen lung și conține în medie 22% material reciclat de preconsum. În plus, fiecare model S23 folosește o cutie de ambalare realizată din hârtie 100% reciclată.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Acum, să vorbim despre noutățile camerei Samsung Galaxy. Cu toții petrecem mult timp în spatele sau în fața camerei unui smartphone, pentru a surprinde lucrurile pe care le facem, pentru a împărtăși momentele importante din viața noastră.

Fotografiile și video-urile realizate cu seria Galaxy S23 sunt despre controlul creativ în diverse situații, indiferent de subiect, locație sau ora din zi. Pentru o experiență de fotografiere care este mai personalizată și personalizabilă ca niciodată, seria S23 le oferă utilizatorilor un set de instrumente de cameră fără egal.

Oamenii vor întotdeauna să poată surprinde fiecare moment, așa că Samsung le permite utilizatorilor Galaxy S23 să facă fotografii epice, chiar și într-un mediu cu lumină scăzută. Astfel, pentru a crea fotografii luminoase și detaliate, chiar și în întunericul nopții, noul senzor Adaptive Pixel de pe S23 Ultra combină 16 pixeli într-un pixel mai mare, pentru a îmbunătăți luminozitatea.

Portretul de noapte de pe camera selfie creează portrete remarcabile, cu o senzație de profunzime și cu un efect de bokeh îmbunătățit, prin analizarea distanței obiectelor și separarea subiectului din fundaluri. De asemenea, AI-ul camerei surprinde esența reală a cine suntem, analizând caracteristici precum părul, ochii și pielea separat și ajustându-se diferit pentru a crea selfie-uri adevărate pentru tine, în orice scenariu.

De asemenea, Samsung și-a îmbunătățit tehnologia de stabilizare a imaginii cu Adaptive VDIS, care analizează şi subdivizează mişcările şi recunoaște condițiile de luminozitate, pentru a stabiliza videoclipul. Astfel, Galaxy S23 Ultra dublează unghiul OIS, în comparație cu seria Galaxy S22, pentru a crește stabilizarea și pentru a capta videoclipuri realiste, în funcție de mișcare.

Mai mult, tehnologia de reducere a zgomotului este îmbunătățită prin procesarea cu mai multe cadre, o IA îmbunătățită, soluția fiind alimentată de cel mai recent procesor care detectează zgomotul în situații de lumină scăzută, pentru a crea videoclipuri clare chiar și noaptea.

Pentru cei cărora le place să surprindă cerul nopții, noul Astro Hyperlapse îți permite să faci clipuri de mișcări ale stelelor, selectând o setare în modul Hyperlapse, fără echipament special.

Samsung Galaxy S23 Plus

Galaxy S23 Ultra oferă primul senzor de 200 megapixeli, actualizat de la 108 megapixeli pe Galaxy S22 Ultra. 200 de megapixeli înseamnă rezoluție ultra-fină și milioane de culori. Înseamnă, de asemenea, să poți imprima fotografiile în imagini de dimensiunea unei pânze, pentru a le agăța în casa ta. Este cea mai clară și mai expresivă cameră a Samsung de până acum, cu pixeli super-quad, care folosește fiecare dintre cele 200 de milioane de pixeli, pentru a focaliza cu ușurință subiectul.

Folosind patru pixeli adiacenți pentru a detecta diferențele de la stânga la dreapta și de sus în jos, camera permite să focalizeze mai rapid și mai precis, pentru că are mai multe puncte de referință. În plus, acum poți filma în 8K, la 30 de cadre pe secundă, cu un unghi mai larg de la 57 la 80 de grade și o dimensiune mai mare a pixelilor, pentru o senzație cinematografică.

Camerele selfie pentru toate cele trei modele au acum o rezoluție de 12 megapixeli și fac upgrade de la S22 și S22 Plus de 10 megapixeli, astfel încât utilizatorii să se bucure de un plus de claritate și textură mai autentică. De asemenea, Super HDR este acum aplicat pe camera selfie cu 60 de cadre pe secundă, pentru a capta o gamă mai dinamică de culori.

S23, S23+, S23 Ultra, eveniment de lansare București

În ceea ce privește entertainment-ul, Seria Galaxy S23 este cea mai bună pentru jocuri mobile, cu cel mai recent processor Qualcomm Snapdragon, numit Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy. Seria S23 procesează grafica mai rapid decât seria S22, pentru a oferi un răspuns mai receptive la experiența de joc.

S23 Ultra are o capacitate uriașă a bateriei de 5000 mAh pentru o perioadă lungă de joc. De asemenea, Samsung a mărit capacitatea bateriei S23 și S23 Plus cu 200 mAh, pentru a îmbunătăți experiența ta de joc.

Pentru a te bucura de jocuri în orice mediu, Samsung s-a asigurat că display-ul din seria S23 este lizibil în diferite condiții de iluminare ambientală, cu funcția avansată Vision Booster. Acum, seria S23 ajustează și îmbunătățește automat culoarea și contrastul la diferite condiții de iluminare ambientală, pe tot parcursul zilei și noua funcție de confort îmbunătățit ajustează culorile și nivelurile de contrast.

Seria Galaxy S23 oferă cea mai personalizată experiență mobilă de până acum, concepută pentru a oferi oamenilor opțiuni mai mari pentru a-și adapta dispozitivele exact așa cum și-ar dori, cu noul OneUI 5.1.

În final, pe măsură ce lumea devine mai complexă, oamenii caută tehnologie cu care să exploreze mai ușor interese, să-și atingă echilibrul, să fie creativi și să aibă un impact pozitiv, în același timp. Samsung a colaborat cu Google, astfel încât utilizatorii Samsung Galaxy să poată fi mai conectați cu oamenii și produsele, în medii personale și profesionale. De exemplu, în timpul apelurilor video, S23 Ultra valorifică puterea Google Meet, asociată cu Samsung Notes și S10, pentru a le permite utilizatorilor să editeze în comun documente în Samsung Notes.