08 iun. 2023 | 11:44

Guvernul american ar deține nave extraterestre: confirmarea „oficială” a OZN-urilor pe Pământ

ACTUALITATE
Guvernul american ar deține nave extraterestre: confirmarea „oficială” a OZN-urilor pe Pământ

Un fost agent american susține că deține adevărul absolut și acuză Guvernul american că ar ascunde nave extraterestre.

Fostul oficial al serviciilor americane de informații, David Grusch, a dat naștere unui întreg scandal după ce a lansat în mediul public această informație cel puțin controversată. Potrivit lui, se pare că Guvernul Statelor Unite ale Americii ar avea nave extraterestre intacte sau parțial intacte.

El a renunțat la locul său de muncă în luna aprilie, după 14 ani petrecuți în sistem.

Fostul agent, susținut de mai multe „voci”

În egală măsură, Jonathan Grey, oficial al Centrului Național de Informații Aeriene și Spațiale a confirmat parțial existența unor „materiale exotice”, însă a menționat că nimic nu este, cu adevărat, sigur. Grusch spune că, prin „materiale exotice” s-ar putea înțelege „inteligență non-umană, extraterestră su cu origini necunoscute”.

De altfel, aceste mărturii vin să reaprindă scânteia unor discuții mai vechi. Spre exemplu, în anul 2021, Pentagonul publica un raport despre fenomenele anormale neidentificate, în urma unei filmări care a fost realizată de armata americană cu anumite fenomene inexplicabile ce s-au petrecut pe cer.

Într-un interviu acordat Debrief, Grusch a susținut că Guvernul american ar fi intrat în posesia mai multor fragmente de nave sau chiar nave întregi, care nu ar fi fost construite de om.

Interesant este că fostul agent este lăudat de colegii săi, despre acesta susținându-se că ar fi „un ofițer cu o busolă morală robustă”.

Spusele lui Grusch sunt, de asemenea, dublate de Nick Pope, cel care a investigat OZN-urile încă de la începutul anilor 1990, pentru Ministerul Apărării din Marea Britanie.

„Eu cred că este foarte diferit să vii în fața Congresului și să mergi la inspectorul general al comunității serviciilor de informații și să faci asta. Pentru că vor fi consecințe dacă se descoperă că dezvăluirile nu sunt adevărate”, a spus acesta, conform The Guardian.

Totuși, David Grusch nu a menționat dacă a văzut vreodată un astfel de vehicul cu origine extraterestră și nici unde ar putea fi depozitate „OZN-urile” de Guvernul Statelor Unite ale Americii.

Întru echilibrarea situației, un raport al Biroului Directorului de Informații Naționale dezvăluie că, în perioada 2004-2021, au existat 144 de incidente între piloți militari și obiecte neidentificate.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele