02 iun. 2023 | 13:27

Dieta nebună a unui bărbat: A slăbit mâncând de trei ori pe zi la fast-food

ULTIMA ORĂ
Dieta nebună a unui bărbat: A slăbit mâncând de trei ori pe zi la fast-food

Un bărbat din Nashville, Tennessee, și-a propus să slăbească într-un mod foarte neobișnuit: a mâncat numai mâncare de la McDonald’s timp de 100 de zile la rând.

Dieta nebunească a unui bărbat

Kevin Maginnis, în vârstă de 57 de ani, tată și bunic, a decis că trebuie să slăbească după ce a ajuns la 238 de kilograme în februarie.

Lla doar 100 de zile mai târziu, Maginnis a slăbit 58,5 kilograme. Maginnis s-a alăturat joi emisiunii „Your World Cavuto” pentru a sărbători cea de-a 100-a zi a dietei sale neconvenționale și progresul său remarcabil.

„Trei mese pe zi, în fiecare zi, în ultimele 100 de zile, nimic altceva decât McDonald’s”, a spus el.

Bărbatul și-a descris dieta în felul următor: El a spus că mănâncă mese de la McDonald’s de trei ori pe zi, dar mănâncă doar jumătate din ceea ce comandă.

De exemplu, dimineața, Maginnis va comanda doi burrito și un hash brown sau o brioșă.

Apoi, el mănâncă un burrito și jumătate din hash brown sau jumătate din brioșă la micul dejun – păstrând restul pentru prânz.

La cină, el își comandă un Big Mac și mănâncă jumătate de burger, jumătate de cartofi prăjiți și jumătate de plăcintă cu mere – păstrând restul pentru ziua următoare.

Maginnis a declarat că starea sa de sănătate după provocarea de 100 de zile este excelentă – cu un colesterol mai mic și o tensiune arterială normală.

Cât a slăbit

Maginnis nu numai că a pierdut kilograme – dar are, de asemenea, o tensiune arterială sănătoasă și un colesterol bun.

Colesterolul său a scăzut cu 65 de puncte, a remarcat el, și a spus că tensiunea arterială este „una de adolescent”.

„În toate felurile, sunt mai sănătos”, a spus el.

Cu atât de multe vizite la McDonald’s în ultimele 100 de zile, Maginnis a spus că este un client destul de fidel.

Soția sa a fost atât de impresionată de rezultatele dietei sale încât, în ziua 40 a dietei, a decis să i se alăture în această provocare. Acum, după 65 de zile, a slăbit 18 kilograme.