18 mart. 2023 | 10:08

Creatura bizară filmată de o cameră de supraveghere a uimit internauții. „M-a speriat de moarte”

CHESTII
Creatura bizară filmată de o cameră de supraveghere a uimit internauții. „M-a speriat de moarte”

O vietate de culoare roz a fost surprinsă pe camerele de supraveghere montate pe o casă din SUA. Creatura bizară a uimit utilizatorii care au vizionat imaginile respective, fiecare dându-și cu părerea cam ce ar putea fi.

O creatură ciudată a fost suprinsă în imagini atunci când se afla în zona soneriei unei case din Florida. Imaginile au dus la speculații pe rețelele de socializare cu privire la specia de animal care se târăște pe pereții casei, după lăsarea întunericului.

Cel care a distribuit videoclipul cu acțiunea creaturii din data de 12 martie se numește Dean Gordon. A publicat imaginile pe pagina de Facebook Lehigh Acres FL Community Bulletin Board, un grup ce conține aproximativ 30.000 de urmăritori.

Imaginile arată cum creatura misterioasă își schimbă forma în cele aproximativ 6 secunde în care apare în fața camerei, fiind un timp suficient pentru a bloca vederea către curtea casei. Bărbatul a întrebat pe grupul respectiv dacă știe cineva ce specie de animal ar putea fi, totodată menționând că s-a speriat foarte tare cu o noapte în urmă.

Creatură bizară care „își schimba forma” surprinsă de camerele de supraveghere

Incidentul a avut loc la ora 1:40 noaptea, iar soneria a fost cea care l-a trezit. Deși inițial acesta s-a gândit că ar fi putut fi mâna unui om, ulterior s-a gândit că ar fi vorba despre o caracatiță. La un moment dat, creatura pare să aibă degete, dar apoi devine aproape fără formă pe măsură ce continua să se miște.

Internauții au împărtășit păreri diverse de la păianjen până la gecko. Un utilizator a afirmat că ar putea fi vorba despre un crab. Cu toate acestea, unul dintre urmăritorii grupului i-a spus bărbatului că lucrurile s-ar putea înrăutăți, fiind vorba despre o broască cubaneză.

Broaștele cubaneze sunt o specie invazivă care a apărut în Florida în 1931 și s-a răspândit în 36 din cele 67 de județe ale statului, potrivit Comisiei pentru conservarea peștilor și faunei sălbatice . Sunt nocive, nocturne, iar femelele cresc până la 13 cm în lungime, spun experții.

Broaștele au secreții ale pielii „care pot irita membranele mucoase ale oamenilor”, după cum au afirmat specialiștii. Lehigh Acres se află în comitatul Lee, la aproximativ 225 de kilometri sud de Tampa.