Vestea dimineții de la Digi RCS RDS: cine beneficiază de reducerile de prețuri

Vestea dimineții de la Digi RCS RDS: cine beneficiază de reducerile de prețuri

Dacă nu ești client Digi RCS RDS, s-ar putea să iei în considerare să te abonezi la ei.

După cum deja știi, RCS RDS, parte a grupului Digi, este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicații care își desfășoară activitatea pe teritoriul țării noastre. Acest lucru se vede, de altfel, și în cifrele raportate de companie.

Gigantul telekom are o ofertă de nerefuzat pentru viitorii săi clienți. Ei vor beneficia de o reducere cu 50% a prețului la abonament pe o perioadă de nouă luni de zile. Astfel, dacă te vei abona la Digi, vei plăti prețul întreg al abonamentului doar trei luni.

Oferte pentru noii clienți Digi RCS RDS

Mai exact, reducerea de 50% la abonament pe o perioadă de nouă luni va fi valabilă pentru cei care se vor porta până la finele lunii august în reţea. Campania se desfăşoară în perioada 16 – 31 august 2022 și se adresează tuturor clienților, persoane fizice. Ea se poate efectua atât din prepaid, cât și din postpaid.

De asemenea, abonații care își portează numărul la DIGI în perioada 16-31 august, beneficiază de super prețuri atât la contractarea tipului de abonament Optim Nelimitat, cât și Optim 2, respectiv Optim 3, pentru o perioadă de 24 de luni. Această reducere se aplică la contractarea serviciului de telefonie mobilă, iar clienții pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă, fie pentru achiziționarea unui telefon în 24 de rate DIGI, cu avans zero.

Ca referință, de la momentul introducerii opțiunii de portare a numărului de telefon în rețeaua Digi RCS RDS și până în prezent, nu mai puțin de 3,6 milioane de numere au fost migrate de la concurență. Doar în primele șase luni ale acestui an, conform comunicatului oficial remis de companie, peste 362.500 de numere s-au portat în rețeaua mobilă și fixă.

Trebuie menționat că Digi Communications NV este listată la Bursa de Valori București și a realizat în 2021 venituri de 1,47 miliarde de euro, în creștere cu 12,7% față de anul de dinainte.

Această companie este controlată indirect de omul de afaceri Zoltan Teszari, însă acesta nu mai este niciun secret pentru absolut nimeni.