Uită de Lidl, Kaufland sau MegaImage. Produsele care fac furori chiar acum la eMag: ai cea mai bună ofertă

Uită de Lidl, Kaufland sau MegaImage. Produsele care fac furori chiar acum la eMag: ai cea mai bună ofertă

Produsele de la Lidl, Kaufland sau MegaImage beneficiază de oferte pe care românii le accesează de fiecare dată când au ocazia. Cu toate acestea, magazinul eMAG lansează oferte care creează disconfort în cazul competitorilor săi.

Românii apelează de cele mai multe ori la retailerii consacrați de pe piață precum Lidl, Kaufland sau MegaImage atunci când vine vorba despre achiziția alimentelor și nu numai. Astfel, aceștia beneficiază de prețuri reduse la diferite articole pentru o perioadă limitată de timp. Chiar și așa, depozitele uriașe dar și prețurile mici permite magazinului eMAG să lanseze contraoferte care atrage tot mai mulți clienți.

Așadar, poți achiziționa produse de îngrijire corporală precum aparate de ras, geluri de duș, șampon sau tratamente și mască de păr la cele mai bune prețuri în cadrul magazinului eMAG. Totodată, adăugând codul „beauty” vei beneficia de o reducere de 25% la toate aceste produse, AICI.

Beneficiază de o ofertă mai bună ca la Lidl, Kaufland sau MegaImage

Produsele electrocasnice precum și celel de climatizare beneficiază de o reducere de 15% cu ajutorul codului „electroweekend”. Poți cumpăra produse precum perie rotativă, aparat de tuns sau tocător la cele mai bune prețuri, AICI.

Dacă vrei să îți reînnoiești ustensilele de bucătărie, află că magazinul eMAG a lansat o ofertă la cuțite și tacâmuri. Astfel, aplicând codul „tacamuri” atunci când ești la secțiunea de a achita produsele, vei beneficia de o reducere de 15%. Poți consulta oferta AICI.

Atunci când ești un pasionat al băuturilor fine, cu siguranță deții un bar unde ții cele mai bune sticle pe care le servești în cazul unor ocazii speciale. Magazinul eMAG are nenumărate produse din această categorie la prețuri speciale. Consultă catalogul AICI.

Tot la eMAG poți profita de ofertele de preț la majoritatea alimentelor de bază. Retailerul îți pune la dispoziție o gamă variată de produse pe care le poți accesa AICI.

Produsele de curățenie, de asemenea, sunt esențiale în casa fiecărui om. Nu rata oferta pe care eMAG ți-a pus-o la dispoziție pentru astfel de produse, ofertă care poate fi consultată AICI.

Citește și: