Toți clienții trebuie să știe, revoluția prețurilor nu vine de la Lidl, Kaufland sau Mega Image, ci de la cel mai mare magazin de pe internet

Toți clienții trebuie să știe, revoluția prețurilor nu vine de la Lidl, Kaufland sau Mega Image, ci de la cel mai mare magazin de pe internet

Sezonul cald vine cu revoluția prețurilor care nu este înâlnită în cadrul magazinelor preferate ale românilor precum Lidl, Kaufland, Mega Image sau Carrefour. Află ce produse poți prinde la cele mai bune prețuri în cadrul magazinului online.

Magazinele care sunt luate cu asalt de către români, Mega Image, Lidl, Kaufland sau Carrefour obișnuiesc să lanseze reduceri de prețuri periodice, făcând clienții să le calce pragurile. Cu toate acestea, revoluția prețurilor nu este lansată de către acești retaileri, ci de magazinul online eMAG.

Retailerul a lansat campania „Revoluția Prețurilor” punând la dispoziția clienților numeroase produse dintr-o gamă variată de articole la prețuri speciale. Spre exemplu, poți achiziționa laptopul Lenovo Ideapad dotat cu procesor de la Intel, display de 15,6 inci, 4GB memorie RAM și SSD de 256 GB la un preț redus cu 18% AICI.

Dacă te ești „de modă veche” și preferi un desktop, atunci eMAG îți pune la dispoziție sistemul HP cu un procesor Intel Core i3 din generația a 10-a, 8 GB DDR4 și un SSD de 256 de GB la un preț foarte mic, fiind redus cu 10% AICI.

eMAG lansează Revoluția Prețurilor

Un sistem are nevoie și de un monitor pe măsură pentru a putea fi campion în jocurile preferate. Astfel, poți profita de revoluția prețurilor de la eMAG și achiziționa monitorul LED IPS Phillips de 23,8 inci, Full HD, la un preț redus cu 17% AICI.

În cazul în care ești în „vânătoare” de alt telefon mobil, află că și aceste dispozitive se regăsesc la prețuri mici în această perioadă la eMAG. Poți achiziționa smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 11, echipat cu 4GB RAM și o memorie internă de 64 GB la un super preț AICI.

Cum în mod normal, tehnologia poate fi cumpărată la prețuri destul de piperate, poți opta, cu ocazia acestei reduceri și pentru achiziționarea unui smartwatch de la Huawei. Watch GT 2 Pro vine de nenumărate facilități și toate la un preț redus cu 16% AICI.

De asemenea, televizoarele smart fac parte din această campanie eMAG. Poți cumpăra televizorul Wellington cu un afișaj LED și o diagonală de 80 de cm, la un preț redus cu 25% AICI. Pentru un plus de confort, poți cumpăra și un aparat de aer condiționat de la Star-Light cu o putere de 12.000 BTU, Wi-Fi, Display și clasa energetică A++, la un preț redus AICI. Astfel, vei putea face față cu brio zilelor toride de vară. Poți consulta întregul catalog eMAG AICI.

Citește și: