11 nov. 2022 | 06:02

Top 5 eMag Black Friday 2022 – cele mai bune oferte la console de gaming pentru fanii PlayStation, Xbox și Nintendo

ACTUALITATE
Top 5 eMag Black Friday 2022 - cele mai bune oferte la console de gaming pentru fanii PlayStation, Xbox și Nintendo

Când vine vorba de Black Friday 2022 la eMag, foarte mulți gameri așteaptă cu entuziasm reducerile substanțiale la console. Acestea nu au lipsit niciodată și ar fi fost ciudată să fie absente din catalogul eMag din acest an, indiferent dacă ești fan PlayStation, Xbox sau Nintendo, există ceva pentru fiecare.

Black Friday la eMag are loc în această zi de 11 noiembrie și, dacă nu ești atent, ofertele cele mai bune au dispărut deja. În mod previzibil, stocurile sunt limitate și chiar dacă s-au făcut investiții fabuloase pentru că situație să fie mai roz în 2022 față de anii trecuți, tot trebuie să fii ”pe fază”. În orice caz, în materie de gaming, vom detalia mai jos ce nu trebuie să pierzi dacă aveai în vedere o consolă.

Console de gaming la eMag de Black Friday 2022 – Top 5 PlayStation, Xbox, Nintendo

La momentul de față, dacă ai o fascinație pentru gamingul next-gen, nimic nu se compară ca beneficii preț performanță cu un Xbox Series X de 1TB. Cea mai nouă consolă de la Microsoft este gate de acțiune la rezoluție Ultra HD și, conform spuselor gigantului din Redmond, este mai performantă decât PS5. În orice caz, dacă ai un TV Ultra HD, aceasta este cea mai bună afacere pentru gaming în 4K cu până la 120 cadre pe secundă. O găsești la cel mai bun preț aici.

Dacă ”te-a prins” universul fantastic creat de Nintendo, noul Switch OLED este instrumentul perfect, indiferent dacă joci pe TV-ul din sufragerie sau în avion. Aceasta ascunde un panou OLED de 7 inci, după cum îi spune și numele, iar lista de jocuri compatibile include Mario Kart, Minecraft, Super Mario, Pokemon Legends și nu numai. La cel mai bun preț, o iei de aici.

Dacă vrei ceva simplu și eficient, consola portabilă Nintendo Game & Watch: Super Marios Bros sărbătorește 35 de ani de la lansarea jocului clasic și funcționează precum un ceas digital vintage, atunci când vrei să iei o pauză de la o sesiune intensă de Mario. La un preț surprinzător de accesibil, o găsești aici.

Nintendo Switch Lite este partenerul perfect în deplasare pentru cei care visează la toate jocurile din portofoliul Switch dar nu sunt atrași de perspectiva de a-și lega consola la TV. Practic, face tot ce face un Switch, este gata de multiplayer, perfect pentru deplasări, la foarte aproape de jumătate de preț printr-un click aici.

Dintr-un punct de vedere, PlayStation 5 este cea mai atrăgătoare consolă a momentului, dar, din păcate, și cea mai scumpă. Tocmai din acest motiv, cu ocazia Black Friday 2022 la eMag, merită să-i mai dai o șansă, măcar nu mai este la fel de scumpă ca de obicei. O găsești aici, iar având în vedere că vine cu cele mai bune jocuri exclusive ale momentului, Horizon Forbidden West și Gran Turismo 7, pare păcat să nu-ți faci un cadou, ție.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele