Se întâmplă la eMag, doar azi: ofertele care te ajuta să te modernizezi la preț bun

Se întâmplă la eMag, doar azi: ofertele care te ajuta să te modernizezi la preț bun

Cu toții ne dorim să avem o locuință modernă, eficientă energetic și care să fie confortabilă și plăcută din punct de vedere estetic. Doar că avem impresia că astfel de realizări costă averi și preferăm să ne luăm gândul de la ele. Greșim enorm!

În realitate, dacă vrei să-ți modernizezi casa, ai șansa de a te bucura de prețuri foarte avantajoase și adaptate posibilităților tale, dacă știi unde să cauți.

eMag, de exemplu, tocmai le face o surpriză clienților săi și le oferă sprijin pentru a-și utila locuința cu electrocasnice și electronice moderne, la prețuri imbatabile.

Acum nu mai ai nevoie de o avere sau de ani de zile de economisire pentru a-ți putea permite lux, confort, accesibilitate și utilitate în fiecare dintre încăperile de la tine din casă.

Iată câteva oferte pe care nu le vei putea refuza:

Ce zici de acest Espressor automat De’Longhi Magnifica S ECAM 23.260.B? Acum că toamna a venit și în curând se va resimți acest lucru și-n termometre, ce poate fi mai plăcut decât să-ți savurezi cafeaua aromată în diminețile reci, uitându-te cum plouă afară? Meriți acest răsfăț!

Trecând la lucruri mai practice, iată această Stație de călcat cu abur cu boiler Philips PerfectCare seria 7000. Te va ajuta să arăți impecabil, ca scos din cutie, indiferent de eveniment. Hainele, dar și lenjeriile și perdelele din locuința ta vor părea ca desprinse din reviste, fiindcă nu vor avea nici urmă de cută. Cu siguranță îți vei impresiona toți musafirii.

Poate cel mai util produs de acest tip dintr-o locuință modernă este mașina de spălat rufe. Iată această Mașină de spălat rufe Bosch WAJ20061BY care servește nevoilor unei familii numeroase, dar și unei persoane singure, fiind eficientă energetic și cu un design modern și versatil, care se potrivește de minune atât în bucătăriile spațioase, cât și în cele cu spațiu redus.

Vine iarna, vom petrece mai mult timp în casă, așa că propunem să fie timp de calitate, distractiv și memorabil. Tocmai de aceea vei avea nevoie de acest Soundbar Samsung HW-B550/EN. Petrecerile la tine acasă, dar și simpla vizionare a unui film vor căpăta, fără îndoială, o amprentă unică și remarcabilă pentru toți cei prezenți.

Cred că și tu ai observat că munca de acasă nu se dă dusă, așa că ai nevoie de acest Laptop ASUS X515KA. Eficient, cu o baterie puternică și garanție chiar și pentru 24 de luni, el va fi aliatul tău de nădejde în cele mai dificile proiecte pe care le vei duce la bun sfârșit.

Intră pe eMag și consultă toate ofertele, încă n-ai văzut reducerile de la telefoanele mobile și nici pe cele de la ceasuri!