04 mai 2022 | 17:55

Produsul care ar face furori la Lidl și Kaufland dar se găsește la super preț la acest magazin pe internet

Ghidul cumpărătorului
Produsul care ar face furori la Lidl și Kaufland dar se găsește la super preț la acest magazin pe internet

În orice afacere se spune că este bine să ai mereu un ochi aruncat asupra competitorilor tăi. Este și cazul magazinelor Lidl și Kaufland care ar putea face acest lucru asupra produselor care se regăsesc la cel mai mare magazin online din România.

Magazinul eMAG oferă o gamă largă de produse cu prețuri pentru toate buzunarele. Acest lucru îi asigură un loc în topul celor mai căutate magazine online din România. Retailerul și-a obișnuit clienții ca periodic să lanseze campanii de reducere a prețului produselor sale.

Acestea pot fi găsite la prețuri mult mai mici decât în cazul altor magazine de unde poți cumpăra același produs. Un exemplu în acest sens este și robotul de aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum. Acesta oferă o putere de 25 W, și are o baterie de 2.500 mAH.

Lidl și Kaufland ar putea opta pentru produsul care este la mare căutare

În ceea ce privește clasa energetică, aceasta este A+++, fiind foarte economic. Tipul de aspirare este uscat, însă beneficiază și de funcția de spălare. De asemenea, vine echipat și cu funcția de Wi-Fi, lucru care te va ajuta să îl folosești cu ușurință cu ajutorul smartphone-ului tău. Robotul de aspirare poate fi cumpărat de AICI, la un preț redus.

De asemenea, poți accesa site-ul eMAG pentru a fi la curent cu ofertele momentului lansate de retailer AICI. Produsele pentru casă, aspiratoarele dar și cărțile sunt acum la prețuri excepționale.

Acesta este doar un exemplu în baza căruia, magazinul eMAG reușește să câștige cât mai mulți clienți, dar și în baza faptului că oferă opțiunea de livrare gratuită cu ajutorul eMAG Genius.

Tot din acest exemplu reiese ideea că dacă ceilalți competitori ai eMAG precum Lidl, Kaufland, Carrefour sau alte magazine mari din România ar analiza mai mult ofertele, dar și produsele care au o cerere foarte mare, atunci succesul ar putea fi și mai mare decât este în prezent.