Produsele care fac furori la cel mai iubit magazin din România. Uiți pe loc de Lidl, Kaufland și alții când vezi ce oferă acum

Produsele care fac furori la cel mai iubit magazin din România. Uiți pe loc de Lidl, Kaufland și alții când vezi ce oferă acum

Mulți români sunt obișnuiți să facă o mare parte dintre cumpărături în cadrul magazinelor Lidl sau Kaufland datorită prețurilor pe care le au la anumite produse. Cu toate acestea, cel mai iubit magazin din România ar putea fi luat cu asalt acum pentru că produsele preferate ale românilor se află la prețuri speciale.

Noul an vine cu oferte variate în cadrul magazinelor cunoscute din România. Așadar, retaileri precum Kaufland, Lidl și eMAG se întrec în oferte chiar la început de an. Cu toate acestea, magazinul eMAG lansează mai multe reduceri la diferite produse, oferte cărora pur și simplu nu le poți rezista.

Profită astfel de reducerile momentului și cumpără cele mai bune produse de îngrijire personală de la Braun de AICI. Vei beneficia totodată de o reducere de 15% dacă vei aplica un cod special „braun”.

De asemenea, poți achiziționa nenumărate produse pentru cei mici, indiferent că vorbim despre nou-născuți sau școlari, AICI. Utilizând codul „kids” vei beneficia de o reducere de 15%.

Cel mai iubit magazin din România lansează produsele preferate la prețuri imbatabile

Poți beneficia de o reducere de 10% utilizând codul „igienă” în cazul produselor de îngrijire personală, AICI.

Dacă ești un împătimit al tehnologiei, ia în calcul faptul că produsele Philips beneficiază de o reducere de 25% în momentul aplicării codului „philips”. Indiferent că vorbim despre căști audio cu fir sau wireless, acestea beneficiază de o reducere substanțială AICI.

Alimentele de bază, de asemenea, pot fi găsite la prețuri speciale, iar oferta de produse este foarte variată, putând fi consultată AICI.

Dacă îți faci griji că vechile ustensile de bucătărie nu mai dau randamentul dorit, află că și acestea se află la prețuri cum nu ai mai văzut AICI.

După o zi lungă la muncă și treburile casnice, o băutură la sfârșitul zilei este tot ceea ce aveai nevoie pentru a te relaxa și a uita de obstacolele peste care ai fost nevoit să treci de-a lungul zilei. Profită de cele mai bune prețuri la băuturi, AICI.

Citește și: