Produsele care fac furori la acest magazin. Lidl sau Kaufland și-ar dori și ele o așa ofertă de Paște

Produsele care fac furori la acest magazin. Lidl sau Kaufland și-ar dori și ele o așa ofertă de Paște

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar magazinele se întrec în oferte. Produsele acestui magazin online determină însă clienții să renunțe la Lidl și Kaufland pe baza ofertelor pe care le pune la dispoziție.

Atunci când vine vorba de competiția magazinelor, aceasta este una acerbă. Astfel, cele mai cunoscute magazine din România, precum Lidl sau Kaufland se întrec în oferte. Cu toate acestea, eMAG și-a obișnuit clienții să vină cu cele mai bune oferte de pe piață.

În apropierea Paștelui, retailerul a lansat nenumărate oferte, mai ales la produsele pentru copii, având în vedere că Iepurașul va veni curând la cei mici. Actuala ofertă a eMAG anunță reduceri de până la 25% la mai multe categorii de produse.

Dintre acestea, fac parte seturile de construcții Lego, care beneficiză de o reducere de 10%, AICI. Din ofertă nu puteau lipsi jocurile, articolele pentru școală sau cărțile pentru copii. Articolele din aceste categorii beneficiază și ele de o reducere de 10% AICI.

Produsele din cunoscutul magazin eMAG beneficiază de reduceri considerabile

Dacă sunteți proaspăt părinți, aflați că mai multe categorii de produse pentru noi-născuți beneficiază la rândul lor de reducere. Scutecele și șervețelele, accesoriile pentru hrană, scaunele de masă, cărucioarele și scaunele auto, precum și obiectele din camera copilului, beneficiază de o reducere cuprinsă între 15% – 25% AICI.

Tot din aceeași ofertă fac parte și îmbrăcămintea și încălțămintea pentru copii, care vine cu un preț redus cu 20%, fiind un moment perfect de a cumpăra aceste articole la prețuri mai mici decât de obicei, AICI.

Dacă cel mic este obișnuit să facă mișcare, atunci află că eMAG a pregătit și produse precum biciclete, vehicule electrice, role, trotinete și skateboarduri, dar și alte articole sportive, la prețuri excepționale. Acestea beneficiază de o reducere de 10% AICI.

De asemenea, pentru copiii cu pasiune pentru tehnologie, magazinul eMAG a lansat în oferta sa smartwatch-uri Samsung dar și telefoane mobile Xiaomi care beneficiază de o reducere de 20%, respectiv 15%, AICI.

Citește și: