Ofertele eMag care te ajută să vezi barul de acasă cu alți ochi. Altfel începi 2022

Ofertele eMag care te ajută să vezi barul de acasă cu alți ochi. Altfel începi 2022

eMAG este cel mai cunoscut magazin online din România și oferă cam tot ce ai nevoie. Dacă vrei să-ți mărești colecția de băuturi, sigur o să găsești ceva care să-ți placă.

Retailerul și-a diversificat gama de produse în ultimii ani și acest lucru se vede.

Poți alege dintr-o listă lungă de băuturi și multe produse sunt de găsit la reducere. Există oferte și promoții de care e bine să știi.

Dacă ești, totuși, nehotărât, ți-am pregătit o listă cu cinci băuturi care le poți încerca.

Johnny Walker Black Label 12 Years

Probabil că acesta nu va fi băutura preferată a unui băutor scoțian experimentat, dar dacă cineva îți spune că urăște acest whisky, este un snob. Dacă ar exista un album cu cele mai mari hituri pentru Scotch, acesta ar fi. La fel ca în cazul colecției de cele mai mari hituri ale artistului tău preferat, notele populare și recunoscute pierd ceva fără contextul pe care îl oferă un album complet, dar nu atât de mult încât să nu fii fericit să le auzi.

Hennessy

Hennessy este un stil de coniac produs exclusiv în regiunea franceză Cognac. Disponibil în diferite expresii de diferite vârste, Hennessy este băut în întreaga lume. Una dintre cele mai populare sticle este Hennessy V.S. Este cel mai tânăr din portofoliu și cel mai puțin costisitor, făcându-l un coniac excelent de zi cu zi. Hennessy V.S este demn de amestecat în aproape orice cocktail de brandy la care te poți gândi și este fantastic singur sau peste gheață.

Bacardi

Bacardi Superior Rum este romul Bacardi original, datând din 1862, când Don Facundo Bacardi Massó și-a cumpărat prima distilerie de rom din Cuba. 150 de ani mai târziu, Bacardi Superior este acum fabricat în Puerto Rico, dar rețeta rămâne în mare parte aceeași.

O tulpină unică de drojdie descoperită în câmpurile cubaneze de trestie de zahăr este folosită pentru a produce rom Bacardi Superior. Romul este filtrat prin cărbune, un proces inițiat de Bacardi, înainte și după ce este învechit în butoaie de stejar timp de cel puțin un an.

Jack Daniels

Vechiul meu prieten Jack Daniels este mai complex decât îmi aminteam. Timpul m-a schimbat, dar Jack rămâne același și îl apreciez mai mult.  În timp ce merg cu bucurie pe acest vechi drum, aflu mai multe despre mine și despre domnul Daniels.

Citește și:
Etichete: