11 nov. 2022 | 06:33

Ofertele eMag Black Friday 2022 pentru copii mici și mari: așa te poți distra ”la reducere”

ACTUALITATE
Ofertele eMag Black Friday 2022 pentru copii mici și mari: așa te poți distra ”la reducere”

Black Friday 2022 la eMag vine cu reduceri dedicate mai ales adulților, dar dacă ai un copil în casă sau simți în sufletul tău că mai găsești o cantitate semnificativă de distracție în joacă, este păcat să profiți de ofertele la jocuri. Nu de alta, dar sunt de multe feluri.

Nimeni nu știe ce este în sufletul tău când vine vorba de Black Friday 2022 la eMag. Poate ai așteptat o super ofertă la un espressor de cafea și nu mai venit, poate ai vrut un televizor ieftin dar a fost stocul prea mic. Un lucru este însă sigur, având în vedere numărul de produse la ofertă puse la dispoziția ta de Vinerea Neagră, este aproape imposibil să nu găsești ceva care să-ți ”sune bine”. Nu de alta, dar mâine, poimâine te întreabă prietenii ce ți-ai cumpărat de Black Friday.

Black Friday 2022 la eMag – top 5 jocuri și jucării, la ofertă

Oricine a jucat Monopoly în copilărie, iar dacă nu a făcut-o, a pierdut mult. Vine la pachet cu un volum mare de distracție și nici măcar nu contează vârsta jucătorilor. Merge la fel de bine la 10 ani, cât și la 30, iar cel mai bun preț îl găsești aici.

Cine a zis că jocurile Lego sunt doar pentru copii, nu a văzut îndeaproape creațiile oficiale din gama Star Wars – Ultimate Collector Series. Acestea nu doar că arată impresionant și cât se poate de similar cu cea ce vezi în filmele și serialele produse de Lucas Films, dar ascund și multe ori de relaxare. În acest caz, clasicul Imperial Star Destroyer este disponibil la reducere în spatele acestui link.

Dacă te-ai plictisit de puzzle-urile tradiționale, pe care le știi demult, merită să știi că te poți orienta de Black Friday 2022 la eMag către un Puzzle 3D din lemn, cu 200 de piese și o dimensiune similară cu o coală A4. Perfect pentru copii și adulți, acest Jigsaw are forma unui lup cu cât se poate de multe culori. Îl poți achiziționa la ofertă de aici.

În situația în care mezinului familiei este pasionat de mașini, îi poți face o surpriză de Black Friday și îi cumperi primul autoturism inteligent, perfect pentru micuții de până la 30Kg. Este vorba de un Bentley EXP cu 103 x 62 x 44 centimetri ce poate fi controlat atât din telecomandă, cât și de la volan. Are o autonomie de până la o oră și jumătate și niciodată nu ai găsit-o la un preț mai mici decât aici.

Nu în ultimul rând, fanii Pokemon se vor bucura de radiantul Pikachu. Cât se poate de pufos și galben, micuțul de 26 de centimetri va deveni rapid partenerul perfect pentru fani unui dintre cele mai populare jocuri Nintendo. La un preț modic, se ascunde în spatele acestei adrese.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele