Ofertele care te ajută să începi școala așa cum se cuvine: reducerile eMag la laptopuri pentru orice buget

Ofertele care te ajută să începi școala așa cum se cuvine: reducerile eMag la laptopuri pentru orice buget

eMAG este cu siguranță cel mai cunoscut și dezvoltat magazin online din România și-ți oferă cam tot ce ai nevoie.

Dacă vrei să faci un cadou sau cauți să-ți schimbi laptopul pentru școală sau facultate, sigur o să găsești ceva de interes aici.

Retailerul și-a diversificat gama de produse în ultimii ani și acest lucru se vede.

Dacă ești, totuși, nehotărât, ți-am pregătit o listă cu cinci laptopuri interesante.

 

lenovo gaming laptop

Lenovo Legion 5 15IMH6

Laptop Gaming Lenovo Legion 5 15IMH6 cu procesor Intel Core i5-10500H, 15.6″, Full HD, 8GB, 512GB SSD, NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti 4GB, Free DOS, Phantom Black.

Lenovo Legion 5 este excelent ca stație de lucru. Este disponibil cu procesoare și GPU-uri puternice care pot face față sarcinilor solicitante, cum ar fi editarea video, programarea sau randarea 3D. Ventilatoarele devin destul de zgomotoase sub sarcină, dar nu există nicio accelerare vizibilă pe CPU sau GPU, ceea ce este excelent pentru sarcini de lucru grele și susținute.

Acesta poate fi achiziționat de AICI.

ASUS X515EA

ASUS X515EA

Laptop ASUS X515EA cu procesor cu procesor Intel® Core™ i3-1115G4, 15.6″, Full HD, 8GB, 256GB SSD, Intel UHD Graphics, Windows 11 Home S, Transparent Silver

Asus VivoBook 15 atinge un echilibru frumos între preț, designul său premium și designul său extrem de portabil, oferind în același timp performanțe puternice și conectivitate bună, fără a fi prea scump.

Durata de viață a bateriei nu va doborî niciun record, iar ecranul ar fi mai bun și mai luminos, dar este totuși un laptop respectabil, cu rezoluție de 1080p și un procesor Intel „Tiger Lake” capabil.

Ideea că Asus VivoBook 15 X515EA are putere pentru a te folosi de el câțiva ani face din acesta un laptop atrăgător pentru muncă și facultate.

Îl poți cumpăra de aici.

ASUS Vivobook Pro 14

ASUS Vivobook Pro 14

Laptop ultraportabil ASUS Vivobook Pro 14 K3400PA cu procesor Intel® Core™ i5-11300H, 14″, WQXGA, 8GB, 512GB SSD, Intel® Iris Xe Graphics, No OS, Cool Silver

Punctul culminant al Asus VivoBook Pro 14 OLED este afișajul remarcabil având în vedere rezoluția 3K în formatul 16:10 și o acoperire de aproape 100% a spațiului de culoare Display P3, afișajul nu lasă nimic de dorit.

Laptopul Asus prezintă și rate impecabile în ceea ce privește performanța generală a sistemului. Combinat cu o durată lungă de viață a bateriei, emisii reduse de zgomot și difuzoare relativ bune, laptopul poate fi recomandat utilizatorilor care pot accepta compromisuri în ceea ce privește conectivitate.

Acest lucru se datorează faptului că Asus VivoBook oferă doar elementele esențiale în acest sens. USB 2.0 și cititorul de carduri microSD, care oferă doar viteze USB 2.0, nu mai sunt la zi.

Acesta poate fi cumpărat de aici.

Lenovo ThinkBook 15 G2

Lenovo ThinkBook 15 G2

Laptop Lenovo ThinkBook 15 G2 ITL cu procesor Intel® Core™ i5-1135G7 pana la 4.20 GHz, 15.6″, Full HD, 8GB, 512GB SSD, Intel UHD Graphics, Free DOS, Mineral Grey

Lenovo continuă să dezvolte ThinkBook-ul discret, folosind în principal hardware mai modern în interior. Corespunzător configurației, este capabil să-și folosească bine performanța, stăpânind diverse sarcini de birou fără nicio problemă. Și dacă memoria de stocare sau de lucru devine prea strânsă la un moment dat, ambele componente pot fi extinse sau înlocuite. În ceea ce privește conexiunile, producătorul a omis unele dintre opțiuni, înlocuindu-le cu un port Thunderbolt 4. Acest lucru îți permite să-l extinzi în diferite moduri folosind adaptoarele sau stațiile de andocare corespunzătoare.

Acesta poate fi achiziționat de aici.

HP 255 G8

HP 255 G8

Laptop HP 255 G8 cu procesor AMD Ryzen 3 3250U, 15.6″, Full HD, 8GB, 256Gb SSD, AMD Radeon Graphics, Free DOS, Dark Ash Silver

Pe scurt, HP 255 G8 este un dispozitiv ușor și de buget care poate fi un performant decent mai ales într-o configurație cu procesoare AMD Zen 2. Aceste procesoare sunt rapide, iGPU-urile pot fi folosite pentru jocuri ușoare și conținut video 4K, durata de viață a bateriei este grozavă, iar notebook-ul are o tastatură confortabilă.

Acesta poate fi cumpărat de aici.

Etichete: