21 ian. 2022 | 18:49

Magazinul care dă telefoane chinezești la prețuri de nimic. Nici chilipirurile de la Lidl sau Kaufland nu au așa ofertă bună

Ghidul cumpărătorului
Magazinul care dă telefoane chinezești la prețuri de nimic. Nici chilipirurile de la Lidl sau Kaufland nu au așa ofertă bună

Cunoscutele magazine din România se întrec în oferte, unele dintre ele afișând prețuri de chilipir la raft. Află care este magazinul care dă telefoane chinezești la prețuri imbatabile.

În afară de Lidl și Kaufland, magazine recunoscute care oferă o gamă variată de produse la prețuri foarte mici, există și magazinul care le întrece din punct de vedere al varietății de produse, iar când vine vorba despre electronice sau electrocasncie, eMAG se poate lăuda cu foarte multe oferte atractive.

Astfel, eMAG este cel mai popular magazin atunci când vine vorba despre achiziția unui telefon mobil sau a unului televizor spre exemplu. Pentru cei cu buget redus, aceștia pot apela cu încredere la eMAG pentru a-și schimba telefonul mobil. Oferta de care dispune eMAG este una atractivă, iar aceasta variază în funcție de caracteristicile telefonului precum și în funcție de brand. Iată o listă cu 10 cele mai ieftine telefoane mobile pe care le poți achiziționa.

Beneficiază de telefoane la prețuri de nimic

Telefonul mobil iHunt i4 2021, display de 1,8 inci, DualSIM, 2G, Radio FM, Bluetooh, Lanternă și baterie de 800 mAh, la un preț foarte mic, AICI.

O altă opțiune pe care o poți alege este telefonul mobil Alcatel 1066, 2G, display de 1,8 inci, slot card MicroSD și bateria de 400 mAH, AICI.

Maxcom Classic MM135 face și el parte din oferta eMAG și dispune de slot DualSIM, 2G, 1,77 inci display, slot card MicroSD, la un preț imbatabil AICI.

Pentru cei cu probleme de vedere, există și telefonul care are tastatura suficient de mare pentru a forma numărul de telefon, iar MyPhone Halo Easy de culoare neagră face parte din oferta eMAG și poate fi achiziționat de AICI.

Pentru un plus de tehnologie, de la același brand, poți profita de cea mai bună ofertă  la telefonul MyPhone Halo2, AICI.

Cu toate că telefonul iHunt i1 dispune de o mai nouă tehnologie, fiind echipa tcu 3G, DualSIM, Bluetooth, lanternă, cameră de 2Mpx și o baterie de 1.450 mAh, prețul acestuia este în continuare unul foarte mic și poate fi cumpărat de AICI.

Telefonul Nokia 150 beneficiază de un preț excepțional, dar și de un ecran de 2,4 inci, slot card MicroSD și o bateri ade 1020 mAh, la un preț de chilipir, AICI.

Dacă dorești o tehnologie mai avansată, cu care să poți naviga pe internet și nu numai, poți alege Huawei P40 Lite, care vine echipat cu slot DualSIM, spațiu de stocare de 128 GB, 6GB memorie RAM și tehnologie 4G, la preț de buget, AICI.

Din aceeași gamă îți putem recomanda telefonul mobil Realme 8, care beneficiază de slot Dual SIM, 4GB memorie RAM, 64GB spațiu de stocare și tehnologie 5G, la un preșț imbatabil, AICI.

eMAG a inclus în oferta sa și telefonul mobil OPPO A53 echipat cu slot DualSIM, spațiu de stocare de 128 GB și tehnologie 4G, la un preț la fel de mic, AICI.