Magazinul care dă lovitură totală pentru Lidl și Kaufland. Azi e ultima zi nebună

Magazinul care dă lovitură totală pentru Lidl și Kaufland. Azi e ultima zi nebună

În vânzări, trebuie să ai mereu un ochi ațintit asupra competitorilor. Este și cazul retailerului online care vine cu o lovitură totală pentru Lidl și Kaufland. Află de ce oferte poți beneficia în ultima zi nebună.

Românii dau buzna de cele mai multe ori în magazine cunoscute precum Lidl, Kaufland și Carrefour. Cu toate că aceste magazine beneficiază de nenumărate oferte la o gamă variată de produse, retailerul eMAG reușește încă o dată să le dea acestora o lovitură totală prin campania „Crazy Days” care a ajuns la final.

Astăzi este ultima zi în care poți profita de reducerile considerabile la o gamă variată de produse precum electronice și electrocasnice, produse de îngrijire corporală, mobilă și casă, ustensile, articole auto și de bricolaj sau băuturi și alimente de bază. Așadar, clineții Carrefour se pot reorienta către laptopuri, componente PC sau tablete și telefoane la prețuri imbatabile, AICI.

Din această campanie fac parte și televizoarele, suporturile TV și accesoriile pentru acestea, soundbar-uri și sisteme audio. Poți consulta catalogul eMAG AICI pentru cele mai bune oferte la televizoarele SMART, indiferent de bugetul pe care îl ai sau dacă ești un fan al unei mărci consacrate.

eMAG dă o lovitură totală pentru Lidl și Kaufland

La categoria electrocasnice, magazinul eMAG ți-a pregătit în cadrul campaniei Crazy Days mașini de spălat și uscătoare, aparate frigorifice, mașini de spălat vase, dar și electrocasnice mici precum mixere și aparate de preparat cafea. Accesează oferta eMAG AICI.

La prețuri reduse poți găsi și produse de îngrijire personală, cosmetice, dar și produse de mobilier, sau jucării și articole de copii. Nu rata cele mai bune oferte ale momentului în ultima zi de Crazy Days de la eMAG care te așteaptă cu cele mai joase prețuri la mii de produse AICI.

Pasionații de automobile, dar și cei de grădinărit trebuie să știe că eMAG a pregătit și pentru ei produse la prețuri avantajoase, putând astfel să aleagă din oferta eMAG anvelope și jante auto, produse de grădinărit și depozitare. Cei care sunt pasionați de artele culinare, de asemenea, pot beneficia de prețuri mici pentru că băuturile și alimentele sunt reduse și ele, AICI.