Logitech POP, tastatura mecanică și mouse-ul ghiduș pentru ”generația internet”, în toate culorile

Logitech POP, tastatura mecanică și mouse-ul ghiduș pentru ”generația internet”, în toate culorile

Dacă ai o afinitate pentru culori puternice și elemente retro, Logitech a creat un kit format dintr-un mouse wireless și o tastatură mecanică intitulat POP. Funcționează în tandem cu toate gadgeturile tale, nu doar cu un PC sau Mac, iar tastele dedicate pentru emoticoane îți vor face viața semnificativ mai ușoară.

Când vine vorba de periferice, în niciun producător nu am avut mai multă încredere de-a lungul anilor decât în Logitech. Producătorul elvețian a reușit de fiecare dată să calculeze o medie în portofoliul său între gadgeturi de top, dotate cu cele mai noi tehnologii și periferice accesibile fără compromisuri de performanță. Cu alte cuvinte, chiar și dacă îți iei cel mai ieftin mouse sau tastatură de la Logitech, ai totuși garanția că nu te va lăsa la greu.

Kitul Logitech POP continuă tradiția companiei de a atrage pasionații de tehnologie în curtea brandului cu o tastatură mecanică ce include taste dedicate pentru emoticoane pe care le poți înlocui cu ușurință. În plus, un mouse wireless cât se poate de silențios și precis completează pachetul.

Logitech POP, combinația perfectă între trecut și viitor

Noul kit Logitech POP este disponibil în trei combinații de culori cât se poate de diferite, pentru a funcționa ca o extensie a personalității tale. În mod previzibil, funcțiile puse la dispoziție de fiecare dintre ele sunt identice și oferă o experiență de utilizare cât se poate de satisfăcătoare. Utilizarea unei tastaturii mecanice cu taste rotunjite îți aduce aminte de mașinile de scris de acum câteva decenii și vine la pachet cu o precizie foarte mare, datorită spațierii sporite.

În același timp, pentru că vorbim de o tastatură wireless, care funcționează atât cu Bluetooth, cât și prin intermediul receptorului USB din cutie, nu faci niciun compromis pe partea de confort și portabilitate. Nu te încurci de fire. Mai mult decât atât, aceste periferice din seria POP sunt compatibile cross-platform. Asta înseamnă că, printr-o apăsare de buton, poți trece în orice moment de la a le folosi împreună cu laptopul sau desktopul, la a le folosi cu un smartphone sau o tabletă.

Nu în ultimul rând, particularitatea cea mai interesantă și originală ține de tastele dedicate pentru emoticoane. Acestea funcționează în orice aplicație populară de chat și, în mod surprinzător, pot fi înlocuite cu alte câteva emoticoane populare incluse în cutie. Practic, scoți tastele de pe marginea din dreapta, pui altele și, cu ajutorul software-ului Logitech Pop, faci tranziția la noi emoticoane pe care să le apelezi rapid în Messenger, WhatsApp, Telegram și orice altă aplicație de chat. Tot pentru acces facil la emoticoane există și butonul suplimentar circular de pe suprafața mouse-ului.

Ca un ultim detaliu, aceste periferice nu vin cu baterii reîncărcabile și nu se pot încărca prin intermediul unui cablu USB. Utilizează, în schimb, baterii AAA sau R3. În alte condiții, aș fi considerat acest detaliu ca un compromis, dar având în vedere că Logitech promite 3 ani de autonomie pentru tastatură și 2 ani pentru mouse, va trece mult timp până când bateriile vor deveni o sursă de stres.

În România, întregul pachet este vreo 480 de lei și se poate achiziționa cu ajutorul acestui link.

Citește și: