Lidl și Kaufland tremură din încheieturi la așa oferte, cu siguranță. Magazinul online care face ravagii în prețuri

Lidl și Kaufland tremură din încheieturi la așa oferte, cu siguranță. Magazinul online care face ravagii în prețuri

Magazinele iubite de români Lidl și Kaufland au parte de o concurență acerbă din partea retailerului online eMAG. Cel din urmă lansează nenumărate produse la cele mai bune oferte, punând oamenii pe gânduri atunci când vine vorba despre locul din care să își achiziționeze produsele.

Unul dintre cele mai cunoscute magazine din România și totodată cel mai iubit, eMAG a lansat revoluția prețurilor care este valabilă în perioada 11 – 13 ianuarie 2022. Datorită ofertelor pe care le face periodic, dar și a faptului că deja are o vechime considerabilă la noi în țară, poate concura cu magazine precum Lidl sau Kaufland. În cadrul ultimei sale oferte te poți bucura de cele mai bune prețuri, lucru care te-ar putea determina să renunți la Lidl sau Kaufland. Indiferent de produsele pe care le urmărești a le cumpăra, fii sigur că vei beneficia de oferte imbatabile și de o gamă largă de produse.

Așadar, atunci când vine vorba despre electrocasnice mici, cu siguranță eMAG îți prezintă cele mai bune prețuri. Astfel, poți cumpăra fiare și stații de călcat la super prețuri, AICI. De asemenea, aparatele de preparat cafea se bucură și ele de prețuri care te vor pune pe gânduri, astfel că nu vei mai amâna momentul în care îți vei cumpăra propriul espressor, ofertă valabilă AICI. Tot din oferta electrocasnicelor mici fac parte și roboții de bucătărie care se bucură de prețuri excelente, AICI.

eMAG a lansat oferte care întrec Lidl și Kaufland

Atunci când vei observa ce ofertă are eMAG la produsele de îngrijire corporală, vei uita pe loc de Lidl sau Kaufland. Indiferent că ești în căutare de produse de îngrijire a tenului, îngrijire orală sau îngrijire corp, eMAG dispune de o gamă variată de produse la prețuri revoluționare AICI. Totodată, retailerul a lansat oferte și în cadrul produselor auto. Astfel poți beneficia de cele mai bune prețuri la articole precum anvelope auto, electronice auto sau piese și accesorii auto, AICI.

Cu toate că de multe ori, în Lidl sau Kaufland poți găsi articole vestimentare la prețuri foarte bune, de această dată, eMAG a lansat produse de îmbrăcăminte la prețuri foarte mici. Alege dintre categoriile de încălțăminte sau îmbrcăminte, consultând catalogul AICI. Inclusiv copilul tău se poate bucura de articole noi, pentru că eMAG a inclus în oferta sa și jucăriile și articolele pentru copii care beneficiază de reduceri substanțiale AICI. Dacă tot ești pe pasul de a merge spre checkout, nu uita să îți faci și cumpărăturile de băutură și mâncare săptămânale care fac parte din oferta eMAG.

Citește și: