Lidl și Kaufland se pot „închide” acum, după oferta celui mai iubit magazin online de către români

Lidl și Kaufland se pot

Magazinele Lidl și Kaufland se pot închide având în vedere oferta pe care o pune la dispoziție cel mai apreciat magazin online al românilor. Gama variată de produse la prețuri reduse i-ar putea determina pe români să își schimbe preferințele cu privire la locul de unde aleg să își facă achizițiile.

Magazinul eMAG a lansat o ofertă la nenumărate produse pe care românii le regăsesc la Kaufland și Lidl. Diferența constă în faptul că toate aceste produse beneficiază de reduceri, lucru care i-ar putea determina pe clienți să se reorienteze către gigantul retailer. Gama variată de produse și prețurile mici pot pune în mare dezavantaj cele două mari magazine.

De exemplu, vasele de gătit de la Tefal beneficiază acum de o reducere extra de 15%, astfel că este o ofertă care te va ajuta să îți reînnoiești ustensilele de gătit, AICI. Tot din aceeași categorie de produse, poți beneficia de vase și ustensile de gătit la aceeași reducere de 15%, AICI. Desigur, din ofertă fac parte și produsele pentru servirea mesei care, la rândul lor, beneficiază de o reducere extra de 15%, AICI.

Lidl și Kaufland se pot închide având în vedere oferta eMAG

eMAG a lansat la ofertă și produse care fac parte din categoria de curățenie și organizare. Acestea beneficiază de o reducere extra de 15%, AICI. De asemenea, poți consulta catalogul și vei descoperi și produse iluminat Philips la un preț foarte bun, redus cu 20% AICI. Din categoria de electrice mai poți beneficia de produse ale căror prețuri au fost reduse cu 15% AICI.

Ustensilele de grădinărit fac și ele parte din ofertă și afișează prețuri cu 10% mai mici, AICI, astfel că te poți echipa deja cu cele necesare pentru ca grădina ta să arate impecabil în primăvară. Sculele electrice și uneltele Bosch pot fi de mare ajutor atunci când amenajezi grădina, iar acestea beneficiază de un preț redus cu 15% AICI. Totodată, pentru orice alte activități de bricolaj poți verifica cel mai nou catalog AICI, pentru că și acestea beneficiază de o reducere de 10%.

Citește și: