Lidl, Kaufland și alții tremură din încheieturi. Românii trebuie să știe acum despre prețurile foarte mici de la magazinul nr.1 de pe internet

Lidl, Kaufland și alții tremură din încheieturi. Românii trebuie să știe acum despre prețurile foarte mici de la magazinul nr.1 de pe internet

Magazinele Lidl, Kaufland, Carrefour, dar și altele tremură la vederea celei mai noi promoții a magazinului nr.1 din mediul online. Află despre ce ofertă este vorba.

Românii din toată țara probabil că vor uita de magazinele lor preferate, Lidl, Kaufland sau Carrefour când vor vedea campania „Stock Buster” lansată de către eMAG. Competitorii gigantului retailer vor trebui să lanseze contraoferte serioase pentru a putea face față campaniei eMAG.

Retailerul a lansat nenumărate oferte la produse precum telefoane mobile, tablete dar și alte gadgeturi care variază în funcție de preț și brand, făcându-le accesibile pentru orice buzunar, AICI.

Din oferta eMAG fac parte și laptopurile, componentele PC, monitoarele și perifericele PC, astfel că retailerul se poate lăuda cu o gamă variată de produse cu prețuri care îi pun pe ceilalți retaileri pe gânduri. Consultă catalogul AICI.

Nici la categoria TV, eMAG nu duce lipsă de produse. Poți alege dintre cele mai noi televizoare, soundbar-uri și console de gaming, electronice care sunt perfecte pentru a te relaxa în timpul liber sau în compania prietenilor. Verifică lista de prețuri AICI.

Lidl, Kaufland și celelalte magazine vor ține piept cu greu campaniei eMAG

Electrocasnicele au fost mereu vedetele promoțiilor la eMAG și nici de această dată, magazinul nu le-a evitat în scăderea prețurilor. Poți achiziționa încorporabile, aragazuri, mașini de spălat vase sau uscătoare la cele mai bune prețuri, disponibile AICI.

Din campania „Stock Buster” fac parte și articolele de îngrijire personală și cosmeticele, pe care le poți cumpăra la prețuri reduse AICI.

Piesele de mobilier sunt, de asemenea, reduse, la fel ca și cazul articolelor vestimentare sau produselor auto, ori cele de bricolaj. Poți consulta întregul catalog AICI.

Nu uita ca înainte să ajungi la secția de check-out, să consulți și lista de băuturi și alimente de bază, pentru că la rândul lor fac parte din cea mai nouă promoție a retailerului eMAG.