Lidl, Kaufland sau Mega Image și-ar dori sa aibă așa produse, care fac furori. Magazinul de pe net care îți ține copilul ocupat

Lidl, Kaufland sau Mega Image și-ar dori sa aibă așa produse, care fac furori. Magazinul de pe net care îți ține copilul ocupat

Atunci când spui „magazinul cu de toate”, ai fi tentat să te gândești, aproape instant, la Lidl, Kaufland sau Mega Image – și nu te-ar învinovăți nimeni pentru asta. Chiar și așa, acest tip de automatism te poate face, în anumite situații, să pierzi, de vreme ce la acești giganți nu găsești mereu ceea ce cauți, mai ales dacă ești foarte pretențios într-ale cumpărăturilor.

Ca să înțelegi mai bine la ce mă refer, am să-ți dau un exemplu cât se poate de concret, rezultat dintr-o experiență personală. Așadar, ce faci atunci când ești invitat la ziua de naștere a copilului prietenilor tăi care, aparent, are de toate și trebuie să-i cumperi un cadou? Iată o întrebare pe care, cu siguranță, și tu ți-ai adresat-o la un moment dat, dacă ești părinte, unchi, mătușă sau ai prieteni cu copii.

Pusă în această situație recent, am început să scotocesc internetul în lung și-n lat, în speranța că voi găsi acel magazin care să-mi vândă jucării calitative, unice și, mai ales, la un preț imbatabil.

Desigur, primul gând a fost să verific dacă la Lidl, Kaufland sau Mega Image aș putea să găsesc ceva care să bifeze toate caracteristicile de mai sus. În mod evident, n-am fost prea mulțumită de rezultate, de vreme ce intenția mea era să găsesc acea jucărie pe care părinții copilului să i-o fi cumpărat înainte, iar cadoul meu să devină o „dublură”.

Bestmag, magazinul care te ajută să-ți ții copilul ocupat, vara aceasta

La câteva click-uri distanță am dat de Bestmag.ro, magazinul online care mi-a stârnit curiozitatea și în cadrul căruia am găsit o varietate de jucării pentru copii din care puteam alege, în sfârșit, ceva.

Navigând rubrica de pe Bestmag, am remarcat, totuși, o problemă, dacă pot să-i zic așa: nu m-am putut hotărî ce să aleg, de vreme ce mai multe produse păreau absolut ideale pentru a fi cumpărate.

Într-o primă instanță, totuși, mi-a atras atenția categoria jucăriilor educative, o colecție de jocuri care mai de care mai interesante, de-aș fi fost tentată să le cumpăr pentru mine, nu pentru copilul prietenilor mei. Spre exemplu, dacă ai un copil cu înclinații către știință și experimente, iată cea mai interesantă ofertă AICI.

Însă, cum nu toți copiii au astfel de abilități, există și alte științe cu care ei se pot juca. O variantă bună este cartea pentru copii „33 de de fețe protagoniste ale istoriei” la cel mai bun preț AICI.

Iar dacă micul tău erou tinde mai mult spre „alte zări”, poate că n-ar fi rău să încerci să-i cumperi un set lego „Atac asupra noului Asgard”, la un preț incredibil AICI. Mă gândesc că un astfel de cadou ar fi ideal chiar și pentru un copil mai mare (eventual unul de 30+).

În concluzie, înainte să faci cumpărături, poate că ar trebui să eviți impulsul și să te informezi mai bine. Iar dacă nu te-am convins, amintește-ți cam cât de repede se plictisesc cei mici de jucăriile lor; dacă le cumperi din locuri unde totul se repetă, în mod evident efectul va fi unul subit și sigur. Urmarea este una cât se poate de logică: dacă copilul tău se va plictisi ușor de jucăria lui, vara aceasta, toată atenția lui (care nu e deloc puțină) se va îndrepta înspre tine.

Într-un final, după îndelungi deliberări, am ales o mașină de poliție din blocuri de construcție, la un preț bun, de AICI.