Lidl bagă la raft produse care vor face furori. De sâmbătă, se vor găsi în toate magazinele din ţară. Prețul este o surpriză

Lidl bagă la raft produse care vor face furori. De sâmbătă, se vor găsi în toate magazinele din ţară. Prețul este o surpriză

Unul dintre cele mai cunoscute magazine din România, Lidl a anunțat noua sa ofertă de produse care fac parte din oferta Super Weekend. Aceste produse pot fi găsite, de asemenea, la concurența online, care dispune de foarte multe articole.

Lidl este unul dintre cele mai apreciate supermarketuri din România, cu un număr important de clienți care îi trec pragul în fiecare zi. Una din metodele prin care a devenit de-a dreptul iubit de publicul român a fost prin lansarea diferitelor oferte fie pentru zilele de luni, joi sau weekend, împreună cu programul lor de fidelizare – Card Lidl și nu în ultimul rând, programul de produse specifice unei anumite țări care se schimbă săptămânal.

În weekendul 2-3 aprilie 2022, în magazinele Lidl din țară va fi disponibilă oferta de Super Weekend. Oferta include diferite categorii de produse, de la cele alimentare la cele de uz casnic.

Dacă ai chef să gătești ceva exotic pentru prieteni sau pentru suflet Lidl vine în ajutorul tău cu o ofertă imbatabilă la carnea de vită și la mixurile de nuci și alte produse deshidratate. Împreună cu săptămâna orientală ar trebui ca bucătăria ta să devină Micul Istanbul sau Micul Mumbai.

Emag are propriile oferte

Pe de altă parte, eMAG este cu siguranță cel mai cunoscut și dezvoltat magazin online din România și-ți oferă cam tot ce ai nevoie.

eMAG a căutat să-și diversifice gama de produse oferite în ultimii ani și a reușit acest lucru. Oferă cam tot ce ai nevoie pentru acasă, pentru mașină sau pentru activități în natură. Magazinul are la vânzare orice produs de care ai avea nevoie.

Poți alege dintr-o listă lungă de produse sunt de găsit la reducere. Există oferte și promoții de care e bine să știi.

De altfel, poți găsi nenumărate oferte în cadrul magazinului eMAG la același tip de produs, AICI.

Citește și:
Etichete: