eMAG a greșit prețurile? Reducerile greu de crezut: televizoare de la 400 lei, telefoane Samsung de top extrem de ieftine

eMAG a greșit prețurile? Reducerile greu de crezut: televizoare de la 400 lei, telefoane Samsung de top extrem de ieftine

Magazinul eMAG pare să fi greșit prețurile, însă nu este vorba de nicio eroare. Cea mai nouă campanie a retailerului a fost lansată, iar „Crazy Sale” ia locul Black Friday.

Unul dintre cei mai mari retaileri din țară și cel mai mare magazin online, a decis să lanseze campania „Crazy Sale” chiar de a doua zi de la finalizarea campaniei Black Friday. Mii de produse își așteaptă acum clienții, produse care pot fi achiziționate cu reduceri impresionante.

Indiferent că ești în căutarea unui nou televizor, telefon mobil sau electrocasnice, magazinul eMAG se poate lăuda că le are pe toate, cu prețuri reduse pentru tine. Campania „Crazy Sale” are loc în perioada 12-15 noiembrie, astfel că dacă dorești să achiziționezi produse cu prețuri reduse, ar trebui să te grăbești, fiind pe ultima sută de metri.

În continuare, cele mai căutate produse sunt electronicele, astfel că eMAG a scos la vânzare numeroase telefoane mobile, televizoare și laptopuri pentru a satisface cererea tot mai mare a acestor produse. Spre exemplu, poți achiziționa un telefon mobil Samsung începând cu cu suma de 539 de lei.

eMAG nu a greșit prețurile, doar le-a redus

Smartphone-ul Samsung Galaxy A03 Core beneficiază de un slot Dual Sim, o memorie de stocare de 32 de GB, o memorie RAM de 2 GB și un display de 6,5 inci. Nu rata oferta, achiziționându-l la un preț redus cu 18%, doar accesând link-ul de AICI.

Dacă ești în căutarea unui televizor, iar bugetul nu stă tocmai de partea ta, magazinul eMAG s-a gândit și la acest lucru. Astfel, poți achiziționa televizorul Schneider cu mai puțin de 400 de lei. Acesta beneficiază de un ecran cu o diagonală de 61 de cm și tehnologie HD. Oferta valabilă AICI.

De asemenea, poate telemunca îți dă bătăi de cap din cauza laptopului vechi care nu mai dă randament. eMAG îți pune la dispoziție ultraportabilul de la ASUS cu procesor Intel, display de 14 inci Full HD. Memoria RAM este de 4GB, iar spațiul de stocare este de 256 GB SSD, la doar 849 de lei. Oferta este valabilă AICI.

Campania „Crazy Sale” de la eMAG dispune de foarte multe produse la prețuri excepționale. În funcție de bugetul de care dispui, brand și preferințele tehnice, este imposibil să nu găsești ceva pe gustul și buzunarul tău. Poți consulta întregul catalog de oferte AICI.