Digi RCS-RDS oferă gratis aceste servicii pentru toți clienții noi. Beneficiile de care ai parte chiar acum

Digi RCS-RDS oferă gratis aceste servicii pentru toți clienții noi. Beneficiile de care ai parte chiar acum

Digi RCS-RDS a făcut un anunț potrivit căruia oferă gratis noilor săi abonați mai multe servicii. Află despre ce campanie este vorba înainte de a contracta un alt operator de pe piață.

Digi RCS-RDS, una dintre cele mai mari companii de furnizare a serviciilor de telecomunicații din România, vine cu o nouă ofertă pentru cei care doresc să devină clienți. Actuala promoție a companiei promite fiecărei persoane care se va abona la serviciul de internet Fiberlink 1000 mai multe servicii gratuite.

Astfel, cei care vor alege acest tip de abonament care include o viteză de până la 1000 Mbps pentru internetul fix, vor beneficia și de alte avantaje. Ei vor avea acces în mod gratuit la platforma de streaming Digi Online, precum și 50 de GB spațiu de stocare în Digi Store, dar și un router gratuit.

Pentru cei care nu știau, Digi Online este o platformă de streaming ce aparține furnizorului serviciilor de telecomunicații. Această platformă conține filme și seriale care sunt difuzate pe mai multe canale de televiziune care se regăsesc în grila de programe Digi.

Digi RCS&RDS dă gratis trei opțiuni pentru noii abonați

De asemenea, Digi Storage este un serviciu de tip cloud care permite abonaților Digi să depoziteze documente și fișiere media, similar cu iCloud sau Google Cloud. În ceea ce privește routerul gratuit, acesta este oferit celor care optează pentru sistemul Wi-Fi mesh pe care compania îl are în portofoliul său.

Astfel, Digi RCS-RDS oferă posibilitatea românilor să acopere întreaga suprafață a locuinței cu o rețea Wi-Fi cu ajutorul acestui sistem. Cei care vor comanda acest serviciu vor putea obține gratuit un router ca parte a promoției actuale, iar pentru cel de-al doilea router vor trebui să achite suma de doar 3 lei lunar.

Aceste beneficii sunt încadrate în oferta clienților care optează pentru abonamentul Fiberlink 1000. Chiar și cei care aleg un abonament mai mic, cum ar fi Fiberlink 500, vor beneficia de anumite avantaje care constau în accesul la Digi Online, precum și 50 GB spațiu de stocare în Digi Storage.