09 nov. 2022 | 09:25

Black Friday 2022 îți face casa mai frumoasă: reducerile surprinzătoare la mobilă și produse pentru casă

ACTUALITATE
Black Friday 2022 îți face casa mai frumoasă: reducerile surprinzătoare la mobilă și produse pentru casă

Fiecare dintre noi așteaptă Black Friday 2022 dintr-un motiv diferit, unii își doresc un televizor, alții o canapea. Unii se gândesc la un telefon nou, alții la un fotoliu confortabil. Din fericire, există ceva pentru fiecare la reducere în această perioadă.

Black Friday 2022 vine cu reduceri la milioane de produse, unele mai interesante și mai utile decât altele. Multe dintre oferte au fost deja confirmate oficial, dar altele s-ar putea să fie disponibile pe site-uri mai mult sau mai puțin obscure. Din acest motiv, este important să te gândești din timp la ce ai nevoie și să-ți faci o listă cu magazinele spre care te orientezi. Cei mai mulți se orientează către Black Friday 2022 la eMag, care începe pe 11 noiembrie, dar găsești oferte foarte bune la numeroase alte site-uri.

Black Friday 2022 la Mobexpert, eMag, Jysk

Mobexpert a dat statul campaniei de Black Friday în această dimineață, pe 9 noiembrie. Este a opta ediție în cazul celui mai mare magazin de mobilă din România, iar campania continuă până pe 20 noiembrie. Clienții vor putea beneficia de reduceri de până la 50% la mii de articole de mobiler și decorațiuni, iar ofertele sunt disponibile atât online pe mobexpert.ro, cât și în magazinele fizice.

Ca o noțiune importantă, Mobexpert vine cu oferte și la colecția Fabricat în România, unde găsești reduceri de până la 35% la paturi, mese, scaune și comode, reduceri de până la 30% la canapele cu recliner, 30% la covoare.

În cazul Jysk, campania Black Friday 2022 este programată să înceapă pe 10 noiembrie și se desfășoară până pe 20 noiembrie. În cele zece zile de campanie, vei vedea oferte la peste 1000 de produse. La fel ca la Mobexpert, găsești reducerile dorite atât online, pe www.jysk.ro, cât și în magazine. Ca un detaliu important, putea cumpăra articole de dormitor, de exemplu, la prețuri cu până la 70% mai mici.

Black Friday la eMag este programat pentru vineri, 11 noiembrie și are în program reduceri fabuloase la

Saltea ortopedică, Kring Comfort, Ergoflex, 160x200x20 cm, arcuri Bonnell și spumă poliuretanică cu memorie 2 cm, fermitate medie, 369,99 de lei, reducere 58%

Set 4 scaune de bucătărie / dining Kring Kai, lemn / PP, Alb, preț 279,99 lei, reducere 53%,

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele