Vremea ieftinirilor incredibile o ia razna la eMAG. Un ‘val de aer polar’ îngheață prețurile la laptopuri, telefoane și electrocasnice

Vremea ieftinirilor incredibile o ia razna la eMAG. Un 'val de aer polar' îngheață prețurile la laptopuri, telefoane și electrocasnice

Temperaturile sunt în continuă scădere, iar retailerul eMAG a hotărât să țină pasul cu acestea, anunțând o vreme a ieftinirilor. Astfel, un ”val de aer polar” a înghețat prețurile la cele mai noi tehnologii.

Magazinul eMAG ne-a obișnuit să găsim cele mai bune prețuri la o gamă variată de produse. Indiferent că ești în căutarea unui laptop pentru copiii care urmează să înceapă școala sau a unui nou televizor pentru a te uita la ultimele seriale apărute pe Netflix, ai o varietate de branduri la prețuri foarte mic, toate la eMAG.

Astfel, poți achiziționa ultraportabilul HP cu o reducere de 23%. Acesta vine echipat cu un procesor Intel de până la 2,60 GHz. Totodată, laptopul beneficiază de o memorie RAM de 4 GB și un spațiu de stocare eMMC de 64 GB, toate la un super preț, AICI.

Dacă ești în căutare de performanță, poți cumpăra laptopul HP 15s cu o reducere de 28%. Dispozitivul are o configurație tehnică ce integrează un procesor Intel i3 generația a 10-a, cu un display de 15,6 inci. Spațiul de stocare SSD este de 256 GB și o memorie RAM de 4 GB. Achiziționează-l la un preț foarte mic AICI.

eMAG a anunțat sezonul ieftinirilor

Oferta de telefoane de la eMAG prezintă prețuri excepționale. Așadar, poți cumpăra smartphone-ul Huawei P40 Lite care beneficiază de o reducere de 38%. Acesta beneficiază de Dual SIM, o memorie de 6 GB RAM, display de 6,4 inci și un spațiu de stocare de 128 GB. Accesează oferta AICI.

Din aceeași ofertă face parte și smartphone-ul Samsung Galaxy A02 care este redus cu 12%. Dispozitivul vine echipat cu o memorie internă de 32 de GB și o memorie RAM de 3 GB care se îmbină perfect cu afișajul de 6,5 inci. Îl poți achiziționa de AICI.

Televizoarele au fost și ele afectate de ”valul polar” al prețurilor, astfel că poți cumpăra SMART TV Samsung care beneficiază de o reducere de 21%. Acesta dispune de o diagonală de 108 cm, iar display-ul LED redă perfect rezolția 4K Ultra HD, numai bun pentru serialele și emisiunile preferate. Accesează oferta AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: