04 mart. 2021 | 17:27

Vestea momentului la Banca Transilvania: se întâmplă chiar acum și e pentru toți românii

CHESTII
Vestea momentului la Banca Transilvania: se întâmplă chiar acum și e pentru toți românii

Banca Transilvania profită de primăvară și vine cu o campanie specială dedicată românilor. Poți profita și tu să prinzi câteva oferte decente.

La început de martie, Banca Transilvania are o campanie spectaculoasă: „Babete și oferte”. Și sunt oferte la credite de nevoi personale, la carduri de cumpărături, la credit imobiliar-ipotecar sau chiar overdraft. Campania se derulează în perioada 1 – 7 martie.

În cazul unui overdraft, de exemplu, poți obține un credit de până la 6 venituri, maximum 50.000 lei direct pe cardul tău de debit. Ai acces oricând la suma de bani pe card și în BT Pay, iar aprobarea e rapidă, în 24 de ore. Totodată, ai zero comision de analiză și administrare, iar perioada acordării este de 12 luni cu posibilitate de prelungire.

Condițiile de la Banca Transilvania pentru credite personale

Dacă alegi un credit de nevoi personale și STAR Card ai dobândă fixă de 6,75%, zero comision de analiză și asigurare de viață și șomaj. Totodată, primești și 100 lei în puncte STAR. Iar în cazul creditului cu asigurare ai 7,7% dobândă fixă, zero comision de analiză și asigurare de viață și șomaj.

Dacă vrei de la Banca Transilvania un credit imobiliar-ipotecar, ai 4,48% (IRCC + 2,60%) dobândă variabilă și zero comision de analiză.

Ca avantaje, afli suma pe care o poți obține și ai la dispoziție 45 de zile să-ți cauți casa dorită, perioada de creditare este de minimum două luni și maximum 30 de ani și, totodată, poți lua creditul împreuna cu partenera sau partenerul de viață, copiii, frații, părinții sau cumnații ori cumnatele. Poți inclusiv să refinanțezi un credit de la altă bancă.

În fine, în cazul cardului de cumpărături, Banca Transilvania oferă 150 lei în puncte STAR pentru STAR Gold și 100 lei în puncte pentru STAR Forte. În cazul în care te tentează ceva din ce oferă banca acum, ai o pagină dedicată cu toate informațiile de care ai nevoie.