Vestea momentului despre WhatsApp: se întâmplă cu pozele și videourile a milioane de utilizatori

Vestea momentului despre WhatsApp: se întâmplă cu pozele și videourile a milioane de utilizatori

Când vine vorba de WhatsApp, poți face o listă considerabilă cu opțiunile pe care le-ai vrea. Unele dintre ele și vin, cum e cazul acum.

WhatsApp a introdus de ceva timp opțiunea prin care mesajele tale dispar de pe platformă, după un anumit timp. O poți folosi atât ca să ai conversații ceva mai private, cât și să te asiguri că ce distribui pe aplicație nu se întoarce împotriva ta. Așa e cazul și cu noua schimbare la care se lucrează.

WhatsApp, conform WABetaInfo, vrea să extindă dispariția mesajelor la poze și video. Prin aceasta, WhatsApp vrea să-i ajute pe utilizatori să trimită conținut în condiții ceva mai sigure. Odată ce destinatarul vede conținutul respectiv, acesta dispare. Totodată, aplicația va notifica utilizatorul că ce vede e „pe cale de dispariție”.

Ce mai vizează platforma să facă e să nu introducă și o notificare că destinatarul a făcut screenshot conținutului respectiv. Instagram a avut așa ceva, pentru Stories, dar între timp a scos opțiunea respectivă. Astfel, cel puțin pentru poze sau pentru cadre din video, ai putea „înșela” sistemul. Vom vedea însă în ce formă ajunge la utilizatori.

schimbare-whatsapp-privat-poze-video-optiune-temporizator

Opțiunea de-acum e în lucru pentru Android și iOS. O dată de lansare nu există, dar sistemul de mesaje care se autodistrug e deja în funcțiune, așa că nu ar trebui să mai dureze prea mult.

Schimbările pe care WhatsApp deja le-a făcut

Odată cu versiunea 2.21.71, WhatsApp a introdus două schimbări importante pe iPhone. În primul rând, e mai simplu ca niciodată să vezi fișierele medica distribuite prin aplicație. Imaginea sau videoul pe care le primești îți apar la dimensiuni onorabile, nu mai trebuie să dai click pe ele ca să le vizualizezi în totalitatea lor.

Totodată, schimbarea mai importantă are legătură cu grupurile și, mai precis, cu setările pentru mesajele care dispar. În versiunile precedente de WhatsApp, doar administratorul grupului putea schimba setările pentru mesajele care dispar. Acum, orice membru poate interveni, astfel încât să aleagă dacă e activă sau nu opțiunea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: