Vestea cea mai bună pentru toată România. Au anunțat chiar astăzi, salvează banii românilor de sărbători

Vestea cea mai bună pentru toată România. Au anunțat chiar astăzi, salvează banii românilor de sărbători

Ca de fiecare dată, vestea bună vine din partea magazinului eMAG. Doar astăzi poți profita de o ofertă imbatabilă la diferite produse, astfel că vei putea economisi o sumă substanțială, înainte de sărbători.

Unul dintre cei mai mari retaileri online din lume, nu ezită să îi surprindă pe români cu oferte pe care nu le pot refuza. Astfel, anumite categorii de produse beneficiază astăzi de o reducere, bani economisiți pe care îi poți investi în celelalte lucruri de care vei avea nevoie de sărbători.

Așadar, dintre produsele ofertate face parte televizorul Smart LG care beneficiază de o extra reducere de 10%. Acesta are un afișaj LED de 180 cm și redă imaginea la o rezoluție 4K Ultra HD, având clasa energetică G, la un preț fantastic AICI.

Pentru că acum ai în coșul de la eMAG un Smart TV, de ce să nu alegi și un soundbar LG, pentru că la rândul lui beneficiază de reducere de 10%. Acesta are o putere de 160 W, Bluetooth și Subwoofer wireless, astfel că vei avea un echipament complet de văzut filme, chiar la tine acasă. Accesează oferta AICI.

Vestea bună este că poți achiziționa produse LG la super preț

Boxele portabile LG fac și ele parte din oferta eMAG. La rândul lor, beneficiază de o reducere extra de 10%. Achiziționează astfel boxa portabilă LG XBOOM Go PL2, care vine echipată cu tehnologie Bluetooh și este și rezistenă la apă, AICI.

Dacă ești un pasionat al muzicii și poate te gândești ca de Crăciun să faci karaoke cu prietenii, poți achiziționa sistemul audio LG XBOOM RN5, care beneficiază de o reducere de 10%. Acesta vine echipat cu Bluetooh, Dual-USB, Radio, Karaoke Creator și lumini de petrecere, la un super preț, AICI.

Poate ești genul de persoană care este mereu pe drum, însă acest lucru nu te oprește să stai la distanță de muzica preferată. Poți arunca în rucsacul tău o pereche de căști audio In-Ear LG Tone, având în vedere că sunt la rândul lor reduse cu 10%. Acestea beneficiază de True Wireless, Bluetooth, UV Nano, iar bateria are o autonomie de 21 de ore. Nu rata oferta, AICI!

Citește și: