Unde e porcul cel mai ieftin, caltaboșul și șoriciul aproape gratis. Super oferte la magazinul favorit al românilor

Unde e porcul cel mai ieftin, caltaboșul și șoriciul aproape gratis. Super oferte la magazinul favorit al românilor

Sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape, astfel că românii sunt pe ultima sută de metri cu cumpărăturile pentru masa de Crăciun. Află unde este porcul mai ieftin, dar și alte delicatese precum caltaboșul și șoriciul.

Atunci când vine vorba despre masa de sărbători, românii aleg ca aceasta să fie una cât mai îmbelșugată și să nu lipsească nimic. Astfel, carnea de porc este nelipsită, la fel ca și alte preparate din carne precum caltaboș, șorici sau tradiționalele sarmale și salată de boeuf. Cu toate acestea, prețul la carne nu este unul accesibil pentru orice român.

Aceștia sunt nevoiți să se orienteze mai devreme atunci când vine vorba despre achiziționarea cărnii. Dacă unele persoane aleg să meargă la magazinele la care merg în mod obșinuit precum Lidl sau Kaufland, iar alții poate au cunoștințe de la care să cumpere un porc întreg, mai există și persoane care aleg să facă toate aceste cumpărături în mod online.

Porcul îl poți găsi ieftin la magazinul tău online preferat

Așadar, aceștia apelează la cel mai mai mare retailer din mediul online, eMAG. Prețurile pe care magazinul eMAG le practică sunt imbatabile, astfel că poți găsi oferte la nenumărate produse alimentare sau alimente de bază. Carnea de porc, de asemenea, poate fi găsită la prețuri excepționale AICI.

Desigur, varietatea de produse este una foarte mare, astfel că ai un catalog întreg de unde să alegi produse din carne de porc și nu numai. Acesta poate fi consultat AICI. Alimentele de bază, de asemenea le poți găsi la oferte foarte bune, cu atât mai mult în perioada sărbătorilor, atunci când ficeare bănuț contează. Consultă lista cu produse AICI.

Dacă mergi să petreci sărbătorile cu prietenii sau cu rudele, te poți gândi să cumperi un coș de Crăciun cadou, pe lângă tradiționalele preparate cu care mergi de obicei. Poți consulta oferta disponibilă la eMAG, AICI. Nu uita să iei și băturile tale preferate precum un vin sau o șampanie ca să închei ziua ca la carte, mai ales că și băuturile alcoolice sunt la prețuri excepționale, AICI.

Citește și: