Un studio din România lansează un joc, după trei ani. Ghost Recon Frontline, alternativa la COD Warzone

Un studio din România lansează un joc, după trei ani. Ghost Recon Frontline, alternativa la COD Warzone

Ubisoft București lucrează de trei ani la o nouă abordare a genului Battle Royale. Doar că, de data asta dezvoltatorul vine cu o nouă variantă care îți va schimba viziunea asupra genului.

Ghost Recon Frontline va fi o luptă reală care va duce jucătorii în universul Tom Clancy. Lansarea a fost anunțată marți, iar acesta va fi disponibil pe PS4, PS5, Xbox One, Series X / S și PC. Producătorii ne anunță că jocul va veni cu două moduri: Expedition și Control.

Cu ce vine nou Ghost Recon Frontline?

Varianta Expedition poate fi jucată de 102 jucători, împărțiți pe echipe. Aceștia sunt aruncați pe Insula Drakemoor,  care are o arie de 4×4 km și multiple biomuri. Expedition este „nava amiral” a lui Frontline, spune dezvoltatorul. Jucătorii vor trebui să caute informații ascunse pe insulă, iar între timp toată harta va fi alertată de prezența echipei care pleacă în căutare. Evident, toată mișcarea se lasă cu schimb de focuri scurt și intens care pare palpitant și extenuat, în același timp. Aceasta este, în esență, versiunea lui Frontline, care în genul Battle Royal clasic se restrânge la intervale de timp fixe.

Producătorul spune că această abordare nouă face ca strategia și tactica să fie esențiale, dacă vrei să îți asiguri avantajul de luptă. Jucătorii, ca și până acum, trebuie să își aleagă rolurile și clasele de echipe. Varianta Control va fi mai apropiată de genul Call of duty:Warzone, dar mai scurt și mai puțin agitat.

Ubisoft nu a spus o dată de lansare fixă pentru Ghost Recon Frontline, dar a precizat că va organiza un test PC închis, începând cu 14 octombrie. La acesta vor putea participa jucători din anumite țări din Europa, care se pot înscrie de pe site-ul jocului.

Așadar, Ghost Recon Frontline al lui Tom Clancy este un shooter PVP masiv, cu acțiune tactică, gratuit, bazat pe renumitul univers Ghost Recon. Acesta dispune de un set complex de instrumente de suport tactic care permit o libertate completă în timpul jocului. De asemenea, ai mai multe moduri din care poți să alegi și care te vor ajuta să câștigi fiecare luptă.

Citește și:
Etichete: