Ultima zi nebună de la eMAG: telefoane Samsung de top la doar 749 de lei

Ultima zi nebună de la eMAG: telefoane Samsung de top la doar 749 de lei

Astăzi este ultima zi a campaniei ”Crazy days” din cadrul magazinului eMAG. Nu rata ocazia și bucură-te de cele mai bune oferte la telefoane mobile de la cei mai cunoscuți producători precum Samsung, Huawei și Apple.

Unul dintre cei mai mari retaileri din România, magazinul eMAG a pus la bătaie nenumărate oferte în ultimele zile în cadrul campaniei care se va încheia astăzi. Fiind ultima ”zi nebună” a campaniei, nu rata super ofertele la telefoanele de ultimă generație care beneficiază de reduceri substanțiale de până la 50%. Oferta poate fi accesată AICI.

Doar astăzi mai poți achiziționa telefonul mobil Samsung Galaxy la un super preț. Astfel, dacă vrei să beneficizi de un procesor cu 8 nuclee, display-ul de 6,5 inci, memorie de 64GB RAM și camera foto de 48 de megaxpixeli la cel mai bun preț, având în vedere reducerea de 16%, nu mai sta pe gânduri și accesează oferta AICI.

Ultima zi de reduceri de la eMAG

Dacă bugetul este mai restrâns, nu trebuie să îți faci griji pentru că magazinul eMAG s-a gândit și la tine. Astfel că pentru un preț de chilipir, poți cumpăra telefonul Xiaomi Redmi 9AT, care dispune de un spațiu de stocare de 32GB, memorie RAM de 2GB, cameră foto de 13 megapixeli pe care îl poți testa pe display-ul de 6,5 inci la un super preț AICI.

În condițiile în care nu te poți despărți de brandul Apple, eMAG include în oferta sa și iPhone 12 Mini care vine echipat cu un display de 5,4 inci, rezoluție video 4K, o memorie internă de 128 de GB și camera de 12 megapixeli la un preț redus cu 17%, AICI.

În cazul în care te numeri printre fanii Huawei, nu rata reducerea substanțială de 41%  la telefonul Huawei Pro40 Lite. Telefonul vine echipat cu un display de 6,4 inci, o cameră de 48 de megapixeli, bateria de 4.200 de mAh care îți asigură o autonomie destul de ridicată. În ceea ce privește performanțele, telefonul beneficiază de un procesor cu 8 nuclee și o memorie RAM de 6GB, suficient cât să îți redea o fluiditate foarte mare între derulările printre cele mai noi știri sau postări ale prietenilor. Telefonul poate fi achiziționat AICI.

Citește și: