Surpriza Kaufland pentru toți românii care ajung în magazine: aceste produse sunt la preț excelent

Surpriza Kaufland pentru toți românii care ajung în magazine: aceste produse sunt la preț excelent

Când te gândești la Kaufland, poate nu te gândești la electronice, dar are și așa ceva în ofertă. De data aceasta și prețul e foarte bun.

Kaufland propune în această săptămână o colecție excelentă de electronice. Ai, de exemplu, o mașină de pâine cu putere de 550 wați și-o capacitate de până la 790 grame. Și are și un numar de 14 programe. Magazinul susține că are reducere de 28% pentru un preț final de 250 lei. Un model similar e la eMAG cu același preț, dar capacitate mai mare, dacă vrei alternativă.

Kaufland propune și o friteuză cu putere de 1.800 wați, capacitate de până la 2,2 litri și fabricată din aluminiu și oțel. E, posibil, cea mai bună alegere dacă nu mai vrei să stai la tigaie. Aceasta are un preț de 120 lei, cu reducere de 20%. La eMAG e un model cu capacitate mai mare, dar și la un preț mai mare.

Kaufland are în ofertă și cuptor cu microunde la preț mic

Magazinul mai listează în catalog și un cuptor cu microunde la 230 lei, putere de 800 wați, dar și-o capacitate de 20 litri. Are cinci niveluri de putere și 8 programe, în funcție de ce vrei să pregătești la el. eMAG are un model cu 700 wați putere, 5 trepte pentru setarea puterii și-o capacitate de 20 litri la un preț de 265 lei acum.

Kaufland mai are și o pompă submersibilă de 400 wați, un debit de 8.000 litri pe oră și un cablu de circa 10 metri. Și prețul este de 130 lei. Dacă vrei o alternativă, există un model cu putere de 750 wați, debit de 13.000 litri pe oră și un preț de doar 219 lei.

Sau mai poți alege de la Kaufland o pompă de grădină cu putere de 1.000 wați, un debit de 4.600 litri pe oră și-o presiune de maximum 4,5 bari. Aceasta are un preț excelent acum: 250 lei. Și dacă te apuci de grădinărit ți-ar putea fi esențială.

Citește și:
Etichete: